2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

✅  انتشار دفترچه در بهمن ماه و زمان آزمون ها

🟢 آزمون آموزگاری در ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۲

🟢 آزمون پرورشی و تربیت بدنی، مراقب سلامت، مشاوره در ۱۷ اسفندماه ۱۴۰۲

🟣 دبیری و هنرآموزی در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳.

🔹 ثبت‌نام آزمون استخدام پیمانی وزرات آموزش و پرورش برای مشاغل آموزگاری، دبیری، هنرآموز و مشاغل کیفیت بخشی در معاونت‌های پرورشی و فرهنگی، تربیت بدنی، مشاوره و سلامت در بهمن‌ماه آغاز می‌شود.

🔹 به گزارش روابط عمومی سازمان اداری و استخدامی کشور، با موافقت این سازمان برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز آموزش و پرورش در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ و قول مساعد سازمان برنامه و بودجه برای تامین اعتبار ثبت‌نام آزمون استخدام پیمانی آموزش و پرورش برای مشاغل آموزگاری، دبیری و هنرآموز در بهمن ماه امسال انجام خواهد شد.

🔹 بر این اساس، آزمون استخدامی آموزگار ابتدایی (عادی و استثنایی) با ظرفیت ۲۸ هزار نفر در ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۲ و همچنین آزمون مشاغل دبیری و هنر آموز با ظرفیت ۲۴ هزار و ۹۶۱ نفر در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد که جزئیات این ۲ آزمون به‌زودی در قالب یک دفترچه ثبت‌نام منتشر می‌شود.

🔹 نتایج اولیه آزمون آموزگاری حداکثر ۲۴ فروردین ماه ۱۴۰۳ و همچنین نتایج آزمون دبیری و هنرآموز نیز در ۱۵ خردادماه ۱۴۰۳ اعلام خواهد شد. آزمون استخدام پیمانی آموزش و پرورش برای مشاغل کیفیت بخشی در معاونت‌های پرورشی و فرهنگی، تربیت بدنی و سلامت نیز به تعداد ۱۹ هزار و ۱۳۰ نفر در ۱۷ اسفندماه برگزار خواهد شد که نتایج اولیه آن حداکثر تا نیمه فروردین ماه ۱۴۰۳ اعلام می‌شود.

🔹 بانک منابع استخدامی آموزگاری👇

@TRbankAmozegari

🔹بانک منابع استخدامی دبیری/پرورشی 👇

@TRbankDabiri

✅  انتشار دفترچه در بهمن ماه و زمان آزمون ها 🟢 آزمون آموزگاری در ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۲ 🟢 آزمو ...

عزیزم شما زمان ثبت نام علمی کاربردی رو نمیدونی ؟

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

✅  انتشار دفترچه در بهمن ماه و زمان آزمون ها 🟢 آزمون آموزگاری در ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۲ 🟢 آزمو ...

عزیزم من الان میخوام برای دبیری ادبیات فارسی شرکت کنم آزمونش اردیبهشته دیگه؟هنوز منابعش و نگرفتم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم