الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید میشه اینم جواب بدین کسی ک مدام گریه میکنه و بعدش تنگی نفس سراغش میاد و فشار خونش بالا ...
عزیزم این موارد نیاز به بررسی بیشتر و تشخیص حضوری توسط روانشناس داره، اما گریه کردن زیاد و احساس غم، علامتی از سایر علایم افسردگی هست، من فکر میکنم روانشناس خوب اگر که در شهرتون مراجعه کنید تأثیر گذار هست، چون باید دید مشکل چی هست و از کجاست و حالا برای راه حلش چکار میشه کرد، صرفا مصرف داروی روانپزشکی به تنهایی کارساز نیست،
علائمتون شبیه شخصیت مرزیه ؟ همینجا ی تاپیک دیدم با بستری شدن گفته بود حالش بهتر شده
شخصیت مرزی چی هست ؟
ولی عصبی میشم نمیفهمم چیکار میکنم مثلا درست روز عید صورتمو جر دادم دستمو کوبیدم دیوار از سه جا دراومده بود و رگش کلا نابود شده بود چند بار حین رانندگی خواستم خودمو پرت کنم شوهرم یا کسانی که پیشم بودن نزاشتن قرص مرگ موش ...خوردم لوله بخاری درآوردم گاز و باز گذاشتم هیچیم نشده لعنتی هفت تا جون دارم
# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔
بچه هامو کتک میزنم شوهرمو میخوام تیکه تیکه کنم همش میگم خدا کنه خونه خراب بشه رو سرم من بمونم زیرش بمیرم هر زنی میمیره حسرت میخورم پس چرا من زنده ام 😭😭
حس و حال عجیبی دارم به شوهرم میگم حالم خوب نیست برم پیش روانشناس یا برم بستری شم بخدا من دیوونه ام ،میگه آبروم میره ...😏نمیدونه یه روز دیونه شم با دستای خودم میکشمش
# الهی بمیرم برای خودم که همیشع تنهاااااام😞😢الههههی بمیرم که هیچکس بفکرم نیست 😭😭😭الهی بمیرم که همیشه زیادیم ...💔