2777
2789

بچه ها شوهرم مجبور شد ی فروشنده بیاره واسه مغازه یکی از همسایه های مغازه گفته بود دختر من و ببر شوهرم رنگ زد گفت بیا مغازه این خانومم بیاد ببین راضی هستی یا نه. اومد دیدم خیلی دختر خوبیه از هر نظر گفتم اکیه، واینکه گفت من متاهلم!!!قرار شد ی هفته آموزشی بمونه  کار ک دستش اومد شوهرم بسپاره ب اون و ب کارای دیگه برسه. روز دوم شوهرم گفت این ب دردمون نمیخوره گفتم بهانه نیار بزار چند روز بمونه راه میوفته شوهرم میترسید بگه مشکل اخلاقی داره می‌گفت اهل کار نیست. روز سوم اومد گفت این خیلی کرم می‌ریزه من از خودم مطمینم فردا ناراحت نشیا... گفتم چطور گفت اومد بهم گفت من شوهر ندارم الکی جلو زنت گفتم ک خیالش از ما راحت باشه درگیر نباشه ماهم راحت تر باشیم.... فرداش نشین پیشم هی گفت چقدر کمرم درد می‌کنه کاش خالم بود واسم می‌مالید...و ی سری کارا... منم رنگ زدم ب دختره گفتم شما باشخصیت  اولی ک از خودتون نشون دادید خیلی فرق داشتید لطف کن نیا. بعد قاطی کردم گفتم شما اونجا رو با جای دیگه اشتباه گرفتی نبینمت دیگه توی مغازه...  دختره رفته بود و مادرش اومده ب شوهرم گفته خانومت ب دخترم بی احترامی کرده باید معذرت خواهی کنی شوهرم جوابش و داده ولی اعصابم خیلییی خورده از اینکه چجوری آنقدر قشنگ فیلم بازی میکنن

وقتی شوهرت قابل اعتماد و متعهده دیگه نگران چیزی نباش و به اعصابت مسلط باش

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید میرفتی مغازه به روش سامورایی کمرشو براش میمالوندی

طلبکارم هست بی حیا

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

ادم دیگه به کسی نمیتونه اعتماد کنه واقعا بد دوره ای شده باز خداروشکر شوهرت یک مرد واقعی بوده خیلی ها اصلا نمیگن این مسائل رو 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

نمیدونم چرا مجردا رو برای گوه کاریاشون انتخاب نمیکنن؟!؟! چرا مرد و زن متاهل انقد برای جنس مخالفشون ...

میدونی چرا ،چون اون مرد  متاهل با کمک زنش و پس انداز زنش و نخریدن و نخوردن و نپوشیدن زنش به خونه و ماشین و پول رسیده ،بعضی از دخترا هم دیگه نمخوان پا به پای مرد زحمت بکشن ،میخوان یه لقمه راحت قورت بدن میان آوار میشن سر مردای متاهل

نمیدونم چرا مجردا رو برای گوه کاریاشون انتخاب نمیکنن؟!؟! چرا مرد و زن متاهل انقد برای جنس مخالفشون ...

عزیزم میدونی چرا 

چون یک مرد متاهل قطعا دارایی بیشتری داره و میتونن اگر پاش هم بلغزه تهدید کنن که ب خانومش میگن 

یک خانوم یک عمر جوونیشو میزاره پای یک زندگی بعد یک احمق اینطور میاد گند میزنه به همه چیز البته مردها هم نقششون در این رابطه پررنگه 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد