2777
2789
عنوان

بعضی از دخترا چرا رحم نمیکنن ب هم جنس خودشون...

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چرا ،چون اون مرد  متاهل با کمک زنش و پس انداز زنش و نخریدن و نخوردن و نپوشیدن زنش به خون ...

شاید این یکی از دلایلشه

پس خیلی بیشتر ازینا باید برای انسان بودنمون متاسف باشیم!

درمَن اِنگار کسی در پِی اِنکار مَن است...
عزیزم میدونی چرا  چون یک مرد متاهل قطعا دارایی بیشتری داره و میتونن اگر پاش هم بلغزه تهدید کنن ...

پس انسانیت این وسط کجاست؟

وجدان؟شرف؟ 

نمیفهمم مگه میشه فاقد تمام اینا بود؟!

درواقع متوجه هستما شاید نمیخام قبول‌کنم این دنیا و ادماش انقد کثیفه

اره واقعا تعجب کردم

درکل قدر همسرتون رو بدونید ب نظرم اینطور مردهای متعهدی کم پیدا میشن البته که حتما خودتونم بی نظیرید 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

نمبدونم انگار لذت میبرن زندگی کسی خراب کنند یا هیجانش زیاده واسشون

اره من با حرف شما موافقترم

انگار راسته ک میوه ممنوعه لذتش بیشتره

همینکه میدونن چیزیو ک نباید ب دست اوردن همینکه حس میکنن نسبت به زن طرف برتری داشتن ک تونستن شوهرش و از چنگش بکشن بیرون لذت میبرن

پس انسانیت این وسط کجاست؟ وجدان؟شرف؟  نمیفهمم مگه میشه فاقد تمام اینا بود؟! درواقع متوجه هست ...

متاسفانه خیلی چیز ها دیگه قبحش از بین رفته یک حیوان کافیه یکبار تجربه کنه شاید بار اول کمی به خاطر حماقتش متاسف باشه اما بارهای بعدی اسمش رو میزاره کسب تجربه و خیلی هم بهش افتخار میکنه یک جور گداییه محبت و تیغ زدن 

روز به روز هم تعدادشون کمتر نمیشه که بیشتر میشه ...ادم واقعا میترسه ازدواج کنه چون انسان کم هست 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد