2777
2789
عنوان

خانوما بیاین دلم خیلی پره

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 27 پست
پس تو ببر پیش مشاور کودکان درست میشه و شاید با اومدن بچه دوم اولی هم آروم تر بشه اخلاقش بهتر بشه از ...

اره باید توبرنامم بذارم حس میکنم بیش فعاله .هرچند تو اینترنت زده بود برای تشخیص بیش فعالی از ۶ سال باید اقدام کرد

ممنونم ک حسمو درک میکنید.واقعا بیش از حد توانم خستم.همیشه سعی کردم تو زندگیم خودم بار مشکلاتمو ب دوش ...

ولی دیگه نباید به خودت سخت بگیری اولویت خودتی و همسرتم وظیفشه درکت کنه مجبور نیستی هر لحظه بهترین باشی یک همدم خوب سختیای خانومشو باید درک کنه ذهنتو خسته نون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کنه اکثرا همینو میگن😑

استرس نده به خودت عزیزم، کامنت بالاییتو هم خوندم، یکم وا بده. دنیا به آخر نمیرسه اکه خونه ت کثیف باشه یا دو روز غذای حاضری بخورید. کم کم همسرت هم عادت میکنه، اگر هم حرفی زد بگو من دیگه توان گذشته رو ندارم که هم بچه داری کنم هم همیشهذهمه چیزم مرتب و روی برنامه باشه.

اره باید توبرنامم بذارم حس میکنم بیش فعاله .هرچند تو اینترنت زده بود برای تشخیص بیش فعالی از ۶ سال ب ...

عریزم مگه فقط لج نمیکنه و نق  نمیزنه؟ اگر فقط همونایی که تعریف کردی باشه پس بیش فعال نیست 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

ببخشیدا ببخشید چقدر ازت بدم اومد تو که مادر این دوتا طفل نعصومی آرزوی نرگ میکنی و دیگه نمیخوایی کنار ...

عزیزم شما تو شرایط من بودی ک زود قضاوت میکنی.بعد از مرگم میخوام بچه هامو بسپارم دست کسایی ک مثل شماهستن و فک میکنن دایه دلسوز تر از مادرن و دائم با حرفاشون و کاراشون ب مادر حس ناکافی بودن و عذاب وجدان میدن

شاید اونا بهتراز من بتونن بچه هامو بزرگ کنن.از نظر اونا منکه لیاقت مادری ندارم🤷‍♀️

زن حالش خوب نیاشه زندگی بهم میریزه الان دیگه وظیفت سختتر شده نیاز به حمایت و کمک داری به خودت سخت نگ ...

اره دقیقا ولی چون عادتشون دادم ب خوب بودن دیگ هیچ کس خود منو نمیبینه فقط توقعاتشون از منو میبینن.همین امشب شوهرم میگفت بعضی وقتا همینجوری الکی اشپزی میکنی تنوع نمیدی ب غذاهات فقط ی چیزی سرهم میکنس ک از سرخودت واکرده باشی همینه ک بچه کم غذا شده و داره لاغر میشه

میخواستم بگم لامصب منو میبینی؟شکمم و میبینی؟حال داغون و هرشب هرشب کابوس دیدن منو میبینی؟خونه زندگیو میبینی ک ی تنه دارم خونه تکونی میکنم ؟خودتو میبینی ک مریضی و دارم پرستاریتو میکنم؟اوضاع مالیو میبینی ک دارم مخارج و مدیریت میکنم و همش ب فکرم چطوری زندگیو پیش ببریم چطوری قرضارو بدیم و چیکار کنیم هزینه ها کمترشه؟حالا ی وقتایی غذا اونجور ک باید نیست فوری صدات درمیاد ک این چ غذاییه درست کردی؟

عریزم مگه فقط لج نمیکنه و نق  نمیزنه؟ اگر فقط همونایی که تعریف کردی باشه پس بیش فعال نیست

همش دوست داره بقیه رو اذیت کنه.ی کاری ک‌میدونه اذیتت میکنه بهش میگی نکن دوباره انجام میده و میخنده.بازی بقیه رو بهم میریزه.دائم درحال بپر بپر و بدو بدوعه.ولی خب تمرکز داره.زود یاد میگیره.ی بازی ک دوست داشته باشه میشینه انجام میده این نیست ک وسطش ولش کنه.مسولیت پذیره

همش دوست داره بقیه رو اذیت کنه.ی کاری ک‌میدونه اذیتت میکنه بهش میگی نکن دوباره انجام میده و میخنده.ب ...

عریزم منم اینطوری بودم اینا همش از لجبازیه میدونه شما خوشت نمیاد برعکسش انجام میده

منم همینجوری بودم ولی تو مدرسه باهوش و با تمرکز بودم شما هم نگران نباش با مشاوره درست میشه فقط شما خیلی حرفاتو تکرار نکن هی بهش نگو این کارو نکن اون کارو نکن بزار به حال خودش باشه که لج نکنه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

استرس نده به خودت عزیزم، کامنت بالاییتو هم خوندم، یکم وا بده. دنیا به آخر نمیرسه اکه خونه ت کثیف باش ...

دارم سعی میکنم شل کنم ولی میدونی انگار تو خونمه تا میام یکم بیخیال بشم دوباره میبینم دارم سر ی موضوعی ب خودم سخت میگیرم.انگار عادت کردم برای همه صدم رو بذارم تا بقیه رو مجاب کنم دوسم داشته باشن.همین امشب ک داشتم دعا میکردم خدا جونمو بگیره داشتم ب خدا میگفتم من تو زندگیم ب درد هیچ کس نخوردم.بعدش ی خودم اومدم دیدم هنوطم زندگیم بسته ب رضایت اطرافیان از خودمه .حس میکنم بدون احساس رضایت بقیه از خودم.من هیچی نیستم و اصلا نباید وجود داشته باشم

دارم سعی میکنم شل کنم ولی میدونی انگار تو خونمه تا میام یکم بیخیال بشم دوباره میبینم دارم سر ی موضوع ...

به قول روانشناس ها اینا تله های شخصیتی هستن، مهرطلبی، دنبال تایید دیگران بودن.اگه میتونی از مشاور کمک بگیر، اگر نه، به نظرم کم کم آدم می‌تونه رو خودش کار کنه و تو دراز مدت بیشتر خودشو اولویت قرار بده، نه دیگران رو.