2777
2789
عنوان

خانوما بیاین دلم خیلی پره

182 بازدید | 27 پست

سلام من ی پسر ۳ سال و ۸ ماهه دارم.از بچگیش با خواب مشکل داشت خوابش ک میومد بهانه گیر میشد جایی میرفتیم یا کشی میومد نمیخوابید .تایم خوابش ک میگذشت بدتر مقاومت میکرد.مدام بهونه میگیره مدام گریه میکنه.جدیدا هم زیاد باهام بحث میکنه و یه حرفو هزار بار باید یهش بگم اخرسرم تا داد نزنم نمیفهمه و گوش نمیده

الان ناخواسته باردارم ۳۵ هفته ام چند هفته دیگ دخترم ب دنیا میاد.با تمام وجودم خستم😭اصلا یک ذره ذوق این بچه رو ندارم با اینکه همیشه از خدا دختر میخواستم و تو رویاهام همیشه ی دختر بچه بود.هرچقدر ب زایمانم نزدیک میشم استرسم بیشتره حس میکنم امادگی نگهداری ی بچه دیگ رو ندارم.دویاره از اول حرف ها و اظهار نظر کردنای بقیه،بیخوابی ها،نق نق کردنا و بهوکه های ی بچه دیگ کنار بهونه های پسرم واسم غیر قابل تحمله .بدنم،مغزم،روحم دیگه توان ندارن و کم اوردم.امشب فقط گریه کردم و از خدا خواستم موقع زایمان جونمو بگیره.دلم ی ارامش درحد مرگ میخواد بدون صدای گریه و بهونه و نق نق های بچه.از طرفیم شرمنده این یچه توراهیم و دلم میسوزه از اول بارداریم ی ذره هم ذوقشو نداشتم و باهاش حرف نزدم الانم هیچ حسی ندارم از اینکه قراره چندروز دیگ ببینمش.فقط استرس و ترس دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که بچه دومت اروم میشه و بدون اذیت بچه اولتم درست میشه بده مادربزرگ یا چدربزرگ یا پدرش یه ساعتی ببرنش  کلاسی مهدی باشگاهی شهربازی توام استراحت کنی

تحمل کن که این روزاس سختم میگذره

بهونه های پسرم بخاطر شرایط توعه.پسر منم همسن پسر توعه گاهی به شدت لجبازع مخصوصا وقتی خودم بی حوصلم خودم که خوب باشم پسرمم سرحاله

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

ببخشیدا ببخشید چقدر ازت بدم اومد تو که مادر این دوتا طفل نعصومی آرزوی نرگ میکنی و دیگه نمیخوایی کنارشون باشی و زحمت واسشون بکشی بعد به این فکر کردی بمیری کی میخواد واسه این دوتا دسته گل مادری کنه

بجای آرزوی مرگ از خدا بخواه توانت رو بیشتر کنه یه پرستار ساعتی بگیر تا کمکت کنه

پس تو ببر پیش مشاور کودکان درست میشه و شاید با اومدن بچه دوم اولی هم آروم تر بشه اخلاقش بهتر بشه از هم تاثیر میگیرن.شمام صبور باش بعد از مشاوره پسرت آروم میشه دومی هم شاید ذاتا آروم باشه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

از یه روانشناس کمک بگیر صدرصد کمکت میکنه اینجا ادم بد ذات زیاده که بیلن بهت بگن مادر بیمسئولیتو این حرفا بیشتر عذاب وجدان واسترس میدن بهت ولی من بهت حق میدم گلم طبیعیه بارداری برای همه یکسان نیست و به دلیل تغییرات هورمونی تو خیلی از خانوما این حس ها پیش میاد برو از روانشناس کمک بگیر و اینکه به چیزای خوب فک کن احتمالا این بچت ازومو بی ازار باشه بچه ها امید زندگین به دنیا بیاد عاشقش میشی تو مامان بدی نیستی فقط خسته هستی و به کمک نیازداری

انشالله که بچه دومت اروم میشه و بدون اذیت بچه اولتم درست میشه بده مادربزرگ یا چدربزرگ یا پدرش یه ساع ...

پدرش ک دائما سرکاره وقتیم خونه باشه زیاد همکاری نمیکنه.پسرم وقتی پیش پدربزرگ‌و مادربزرگش میره ب شدت تومخی و بهونه گیر تر میشه طوری ک اوناهم بیشتر از چندساعت نمیتونن دووم بیارن و فوری میارنش.

امیدم ب همینه ولی کنارش دائم استرس دارم اگ این از پسرمم بدترشد چی؟😭😭😭

دختر جاری من خیلی بهونه گیر بوده وقتی بچه بوده، حتی الان هم که ۱۴_۱۵ سالشه بازم بداخلاق و بدقلقه. جاری مثل شما ناخواسته باردار شد، بعد از ده یازده سال، این دومی ماشالا انقدر بچه ی ساکت و خوب و خوش اخلاقیه که خدا میدونه. نگران نباش عزیزم، معمولا دومی بهتر از اولیه.

از یه روانشناس کمک بگیر صدرصد کمکت میکنه اینجا ادم بد ذات زیاده که بیلن بهت بگن مادر بیمسئولیتو این ...

ممنونم ک حسمو درک میکنید.واقعا بیش از حد توانم خستم.همیشه سعی کردم تو زندگیم خودم بار مشکلاتمو ب دوش بکشم.هیچ وقت از هیچ کس تقاضای کمک نکردم.سعی کردم توهرچیزی بهترین باشم.همین قوی بودن و همین کامل بودن داره منو ازپا درمیاره .توقع اطرافیانمم از خودم بالابردم.همسرم انتظار بهترین غذاها و بچه تمیز و خونه تمیز و ی برخورد همیشه عالی و پرانرژی داره.خودم هنوز بچه دنیا نیومده از خودم توقع مدیریت همچنان شرایط و ایده ال بودن خونه و بچه ها و مهمونی ها و سر و وضعمون و ورزش کردن و اندام ایده ال ساختن و دارم.همینا خستم کرده.واقعا خستم بیشتر از ظرفیت جسم و گغز و روانم خستم