2777
2789

از این بدم میاد که به بعضی از آدم هارو صرفا بخاطر سمتی ک دارن احترام میزارن 

هر کسی لیاقت مادر یا پدر بودن نداره 

Don't ask me my mood ,becaue you hear lies

چیشده؟؟؟ 

هر پدر و مادری تا حدی قابل احترامن 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

چون هر کسی ک بچه زایید و عامل بچه دار شدن شده دلیل نداره در جایگاهی باشه ک بهش احترام بزاریم بخاطر مادر یا پدر بودن 

بعضی ها از مادری و پدری کردن فقط ساختن و زاییدن 

Don't ask me my mood ,becaue you hear lies

مامان من خیلی دست ودلبازه و باخداست اما یه اخلاق خاصی داره اگه یه چیز بهش بگی متوجه منظورت نشه اینقدر ناراحت میشه اصلا جلوش آدم می‌ترسه نفس بکشه به گناه نکرده ام اعتراف میکنی از ترس در این حد

مامان من خیلی دست ودلبازه و باخداست اما یه اخلاق خاصی داره اگه یه چیز بهش بگی متوجه منظورت نشه اینقدر ناراحت میشه اصلا جلوش آدم می‌ترسه نفس بکشه به گناه نکرده ام اعتراف میکنی از ترس در این حد

بیشتر مامانا زود ناراحت میشن 

مامان من بیشتر شبیه باباهاس تا مامانا اهل شوخی نیست همه چیز زندگی دست خودشه حتی خونه خریدن واس داداشا خرید دستگاه های صنعتی شرکت همه چی. کل کسبه محل وقتی مامانم می‌بینن باهاش مث یه مرد با جذبه رفتار میکنن حس میکنم مامانم پدرسالار