2777
2789

سه تا بچه دارم اولی و دومی با شیر میخوابیدن هم خودم خیلی اذیت بودم هم دندوناشون خراب شد دکتر میبردم میگفتن بخاطر شیر شبه. ولی نمیدونستم چطور میشه بدون شیر خوابوند...

حالا سومی یک ماهشه . بچم خودش بدون شیر میخوابه اکثرا. ولی نهایتا باید پستونک بدم یا تو گهواره یا بغل تکونش بدم. میخوام از الان بد عادت نشه خودش بخوابه آخه شنیدم که اصلش اینه که بچه مستقل بخوابه...

من ک نتونستم..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از شب تا صبح نوزاد میزاری گرسنه بمونه؟! 

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

وا بچه قندش نیفته

منم پسرم شیر شب نمی خورد

اما قبلش پر پیمون سیرش میکردم وسنگین میخوابید

من فقط شبها قبل خواب بهش چند سی سی شیشه میدادم که سنگین بخوابه 

وگرسنه نشه 

اما روزها فقط شیرخودم

بیاید کمک کنید ممنونم...

الان بدون شیر میخوابه یعنی شیرشو میخوره 

سیر میشه هنوز بیداره...

بعد بیقراری میکنه واسه خواب.

بارهای اول سینه مو میدادم نمیگرفت دست وپا میزد نق میزد فهمیدم سیره و خوابش میاد

یکم تکون میدادم میخوابید... اول قنداق بود و کنار خودم 

الان تو گهواره میذارم...

گاهی ۴ ۵ ساعت بیدار نمیشه واسه شیر‌

ولی وقتی وسط شب بیدار میشه؛؛شیر میخوره باز میخوابه 

چیکار کنم که عادت نکنه به شیر خوردن و خوابیدن 

خودش خوش عادته میترسم بدعادتش کنم اینم دندوناش خراب شه

از شب تا صبح نوزاد میزاری گرسنه بمونه؟! 

نه بیدار میشه خودش .. نگرانیم از اینه که کم کم عادتش تغییر کنه.  (این عادت که شبا بدون شیر و با تکون میخوابه.)  اگه بلد باشم میتونم کاری کنم که مستقل بخوابه ولی بلد نیستم دلم نمیاد گریه کنه 

ولا پسر من ۲ سال کل شب شیر خورد ولا دندون هاش اصلا خراب نشد 

یعنی شبا چند مرتبه پا میشد و شیر میخورد؟ 

الان سرچ کنی می بینی که میگن شیرشب دندون رو خراب میکنه 

چندسالشه پسرت؟

یعنی شبا چند مرتبه پا میشد و شیر میخورد؟  الان سرچ کنی می بینی که میگن شیرشب دندون رو خراب میک ...

شب سینه ام مثل پستونک تو دهنش بود تا صبح

من با نت کار ندارم وقتی پسرم ۱۲ سالشه و جلو روم هست و یه دندون خراب نداره

یعنی شبا چند مرتبه پا میشد و شیر میخورد؟  الان سرچ کنی می بینی که میگن شیرشب دندون رو خراب میک ...

نوزاد غیر شیر چیزی نداره بخوره عزیزم شب و روز هم نداره روز هم ک شیر میخوره شیر رو دندوناش میمونه نمیره مسواک بزنه ک.. این دندونا بهونه در میارن برا خراب شدن هر چقدرم مواظب باشی خراب میشن

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

شب سینه ام مثل پستونک تو دهنش بود تا صبح من با نت کار ندارم وقتی پسرم ۱۲ سالشه و جلو روم هست و ی ...

چقد خوب خداروشکر 

من دخترم‌ده سالشه 

از همون ۱ سالگی دندوناش خراب شد موقعی که دندونای شیریش میافتاد فقط خورده تیکه های سیاه باقی مونده بود که می افتاد. دکترا میگفتن بخاطر شیر شب هست 

احتمالا جنس دندون و بزاق و ... هم موثره 

نوزاد غیر شیر چیزی نداره بخوره عزیزم شب و روز هم نداره روز هم ک شیر میخوره شیر رو دندوناش میمونه نمی ...

بهداشت مسواک انگشتی میدادن میگفتن دندوناش رو تمیز کن آروغش رو بگیر بعدبخوابون...با خودم میگفتم مگه میشه؟ مسواکش بزنم که بچه باز بیدار میشه باز شیر میخواد.‌ولی الان بچه سومم دقیقا طوریه که میشه راحت مسواکش زد بعد خوابوندش.چون بعد از شیر چند دقیقه بیداره بعد میخوابه