2777
2789
عنوان

قرص نوراگل واسه آزمون؟😐

2427 بازدید | 10 پست

بچه ها من تو آزمونا خیلی استرس میگیرم رفتم داروخونه گفتم قرص ضد استرس میخوام اینو داد الان رفتم تحقیق کردم نوشته واسه بی خوابی مصرف میشه...ممکنه سر آزمون گیج و خوابالو بشم؟😐کسی مصرف کرده؟

پروپانول ۱۰ بگیر یه ورق صبح آزمون بعد صبحانه بخور بعدشم آدم باید رو خودش تسلط باشه حتی اگه صفر باشی هم اینو بدون آزمون واسه تحلیل و یاد گرفتنه خودت رو خودت مسلط باش

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
پروپانول ۱۰ بگیر یه ورق صبح آزمون بعد صبحانه بخور بعدشم آدم باید رو خودش تسلط باشه حتی اگه صفر باشی ...

یه ورق بگیر هر بار یه قرص بخورا منظورمو اشتباه میفهمی میری یه ورق میخوری الفاتحه

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروپانول ۱۰ بگیر یه ورق صبح آزمون بعد صبحانه بخور بعدشم آدم باید رو خودش تسلط باشه حتی اگه صفر باشی ...

کلا نمیدونم چرا دست و پام سر جلسه میلرزه خیلیم میخونم بازم بخاطر استرسم خرابش میکنم