2777
2789

من با یه فردی اشنا شدم  

پدرش سرطان داره

بعد مثلا بهش پیام میدم میگم چطوری 

میگه بابام حالش خوب نیست عفونت داره 

یا تبش بالاست 

یا مثلا داره درد میکشه 

منم تنها چیزایی که بلدم بگم اینه انشالله بهتر میشه 

یا مثلا براش دعا میکنم بهتر شه 

واقعا حرف دیگه ای نمیدونم چی بگم در جوابش ! 

آخه  این موضوع حال بدی پدرش مثلا یک بار تو هفته نیست 

جملاتم ته میکشه ! واقعا نمیدونم چی بگم بهش ! 

مثلا واقعا مشکل توی همدردی دارم 

نمیدونم وقتی میگه نگران بابامم 

یا ناراحت بابامم 

چی بگم ! 

اصلا نمیدونم شاید نباید اصلا بهش پیام بدم اینجوری میشه ! 

نمیدونم شوخی کنم باهاش حالش عوض شه 

اصلا نمیدونم چی بگم

خب ایشون دغدغش الان چیزای دیگه ای هست مشخصه دنبال شونه برای گریه کردنه منظورش اینه چون پدرم مریضه انتظار داری چیکار کنم؟ خب معلومه همش ور دل پدرشه

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا رفتی با این آدم همیشه باید تو حالش رو خوب کنی آرومش کنی شرایط روحی این بنده خدا بهم ریخته هست نمیتونی ازش توقع داشته باشی منطقی رفتار کنه 

بعد هم خب جوابا تکراری هست همونارو بگو 

خب ایشون دغدغش الان چیزای دیگه ای هست مشخصه دنبال شونه برای گریه کردنه منظورش اینه چون پدرم مریضه ان ...

نه مثلا همون لحظه عکس از کنار تخت باباش میده نشسته نمگه کلافه ام حال بابام خوب نیست 

منم نمیدونم چی بگم

اصلا نمیدونم باید چی گفت توی این موقعیتا

حالا رفتی با این آدم همیشه باید تو حالش رو خوب کنی آرومش کنی شرایط روحی این بنده خدا بهم ریخته هست ن ...

اخه چقدر یه چیزی مثل طوطی تکرار کنم انگار مصنوعیه 

نمیدونم چی بگم 

خودم خجالت میکشم از این نوع دلداری دادنم 

نه مثلا همون لحظه عکس از کنار تخت باباش میده نشسته نمگه کلافه ام حال بابام خوب نیست  منم نمیدو ...

والا منم نمیدونم چی بگم اصلا نمیشه حرف خاصی زد بگو براشون دعا میکنم کمکی اگه ازم بر بیاد در حد توان انجام میدم

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

بهش امید و شجاعت و انگیزه بده برای عبور از این دوران

مثلا بگو من میدونم این روزا هم میگذرن و کلی روزای خوب در انتظار تو و باباته

یا بگو مطمئنم بابات هم مثل خودت انقد قویه که زود سرپا میشه و حالش خوب میشه و میگذرن این روزا 

ازین مدل حرفای حال خوب کن