2777
2789
عنوان

عید همگی مبارک 💐🎊🎉🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 23 پست

یا امام رضا تو را به جان جوادت واسطه بشو برام بجه م پسر باشه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
به نیت منم دعا کنید.مرسی

به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله و اقا امام جواد علیه السلام و اقا امام رضا علیه‌السلام 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا برای شفا بیمار مورد نظر دعا کنید

به نیت شون حمد شفا خوندم هدیه به اقاجانمون الهی شفای کامل و عاجل بگیرن به حق این شب عزیز 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

یا امام رضا تو را به جان جوادت واسطه بشو برام بجه م پسر باشه  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ ...

الهی امین الهی پسر سالم و صالح و سرباز آقا صاحب الزمان عج الله 🤲😍

به نیت حاجت دلتون هدیه به صاحب الزمان عج الله و اقا امام جواد علیه السلام و اقا امام رضا علیه‌السلام 

خیر ببینید الهی

🙏🏻🙏🏻💚ممنون عزیزم همچنین شما گلم

تو یتاپیک دیدم گفتی اهلقم هستید...میشه بیار به نیابت از من برید زیارت...بگو آرزو از مهر ۹۷ که رفته زیارت برادرتون منتظر هست...مخصوصا که زمستون ۹۷ فک کردم حاحت روا شدم...حاجتم در مورد ازدواج مادرم با فرد خاص به اسم امین هست

تو یتاپیک دیدم گفتی اهلقم هستید...میشه بیار به نیابت از من برید زیارت...بگو آرزو از مهر ۹۷ که رفته ز ...

سلام عزیزم چشم حتما 😘🙏🏻اگه فراموش نکنم حتما ویژه سلامتون رو به خانم میرسونم الهی حاجت روا شید و زیارت آقا علی بن موسی نصیبتون بشه 🤲🤲🤲

سلام عزیزم چشم حتما 😘🙏🏻اگه فراموش نکنم حتما ویژه سلامتون رو به خانم میرسونم الهی حاجت روا شید و ز ...

مرخص گرفته بودم که فردا و پس فردا بیام قم 

و برگردم...من کادر درمان هستم بکلی خواهش این دو روز مرخص گرفتم ...گویا خانم منو نمیخوان 🤷

نشد بیام 🙃

لطفا بگو ، آرزو گفت اگه حاجت منو کنار سلامتی و طول عمر و خوشبتی مامانم و خودم و داداشم از خدا گرفتید که خیلی خوشحالم و ممنونم.

اگه ن ،اونقدر دلم ازتون میشکنه که شفاعت اون دنیاتون رو نمیخوام....این حاجت برام تمام زندگیمه 

مامانم بعد فوت پدرم بخاطر من ازدواج نکرد تمام سالها تنها موند...من زندگی رو براش جهنم کردم...الان فقط آرزو دارم با امین ازدواج کنه و خیلی خوشبخت بشه...و من و برادرم شاهد شادی مامان بشیم....کنار هم خانواده ۴ نفره شاد و خوشبخت و سلامت با رزق زیاد باشیم.

اگه دادن که دادن 

ندادن شفاعتشون رو نمیخوام ، چون دیگه بع یاریشون باورندارم 

دلم شکسته ...