2777
2789

خودم اول بگم شهر ما شهر کوچیکیه و همه هم همو میشناسن جرم و جنایت و اینا توش قبلا خیلی کم اتفاق میفتاد یعنی فوق فوق جرم دزدی بود بعد یه روز یه دختر نه ساله که همکلاسی خواهرم هم بود بعد مدرسه عصرش میره خونه دوستش که باهم درساشون رو بخونن ادامه پست بعد

گمشدن دختر اصفهانیه تو شیراز

بابا من دوهفته پیش دغدغه‌م این بود چرا دیر سین زد، الان هر نیم ساعت باید بپرسم خوبی؟اونجا موشک نزدن؟زنده ای؟دوست دارما، نمیر، زنده بمون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک لطفا

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)

شبش مامانش زنگ میزنه به مامان دوستش میگه داره یه نفر داره میاد دنبال فلانی نزار خودش تنها بیاد شبه شهر ما به جن و روح اینا خیلی اعتقاد دارن واسه همین شب کسی خیلی بیرون نمیرفتن اون موقع 

وای هنوزم ک هنوزه مو ب تنم سیخ میشه 

جریانش چیه.؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا