2777
2789

اگه اونقدر پشت کار داری که معر نظان مهندیستو بگیری ارزش داره مگه نه با این خرج زیادی که باید توو دانشگاه کنی و بعد به عنوتن نقشه کش بری سر کار نه ارزش نداره,, شهریه دانشگا ی طرف هزینه های درسایی مثه طرح ی طرف

اگه اونقدر پشت کار داری که معر نظان مهندیستو بگیری ارزش داره مگه نه با این خرج زیادی که باید توو دان ...

میخوام دفتر بزنم بعدا شما راضی هستین؟ 

زاسته میگن مهرش خیلی دردسر و مسئولیت داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام دفتر بزنم بعدا شما راضی هستین؟  زاسته میگن مهرش خیلی دردسر و مسئولیت داره؟

عزیزم من ٤٥ سالمه و حالا پایه دو دارم,, ولی شنیدم امتحاناش خیلی سخت شده چون شرکت کننده زیاد هست , بله هر کاری مسولیت داره ولی بیمه هستین , و اگه پول واست مهمه باید بتونی مهر طراحیتو بگیری مگه نه نظارت اجرا حمالیه

اگه برگردین به عقب بازم‌معماری میرید؟ یا مثلا حقوق؟

اگه همون سال خودم بود شک نکن چون اون سالها معماری خیلی دهن پرکن بود وجهه اجتماعی بالا داشت هزینه هاش نصبت به حالا خیلی کم بود, ارشدمو سال ٩٤ گرفتم اون سال فقط ماکتم ١٥٠٠ پولش شد,, 

ولی اگه حالا میخاستم تازه شروع کنم هرگز نمیکردم , با اینکه من توو کارای عملی موفقم, تشریخی واسم خیلی سخته

حقوق از دور واسه من جایگاهش جالبه ولی اونم فک کنم مهر وکالت بخای بگیری هیلی سخته , از کسی که حقوق میخونه بپرسی بهتر میتونی تصمیم بگیری,

اگه همون سال خودم بود شک نکن چون اون سالها معماری خیلی دهن پرکن بود وجهه اجتماعی بالا داشت هزینه هاش ...

من الان ترم‌ یک هستم‌معماری 

دوسش دارم‌ولی بهم‌نیگن‌خوب نیست گیج‌شدم

من الان ترم‌ یک هستم‌معماری  دوسش دارم‌ولی بهم‌نیگن‌خوب نیست گیج‌شدم

اخی عزیزم گود لاک دیگه امتخابتو کردی, ایشالله که بهترینها بشه واست توو کارو توو  زندگیت, 

دولتی?

نه ازاد شهر خودم

فرقی نداره ازادو دولتی وقتی بری سر کار میگن بشین پشت سیستم که چقدر کار بلدی,,,

از ترم بعد طرحت شروع میشه فک کنم ,, سعی کن توش قوی بشی هم کد هم تیری دی, زمان ما مکس توو بورس  بود حالا نرم افزارای جدیدو حرفه ای تری  اومده ,,