2777
2789
ببین ادم خوب تو سن درست خیلی ادمو جلو میندازه اتفاقا البته ادم خوب و سن هم به موقع

درسته، تو سن کم فقط احساس هست که بهت فرمان میده نه عقل...

بعد که بزر کار میشی میبینی عجله کردی، بچگی کردی،

نمونش تو پر بازدیدا هست

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر ۱۴ سالته و رل داری؟ عزیزم لطفا برای ارامش روح و سلامت روانت بزار کنار بخدا تهش هیچی نیست

نباشه تهش مهم نیست یا رسیدن یا نرسیدن 

فکر کردین فقط 18ساله ها دل دارن ما ادم نیستیم

چرا خیلی سخت بود  مخصوصا اینکه اولین دوست پسرم بود و از 18 سالگی باهم بودیم  یکبار تا پا ...

عه چه شبیهیم😕منم اولین بود تا پای عقدم رفتیم حتی آزمایشم دادیم ولی نشد 

خداروشکر خیلی خداروشکر که نشد

"هَرکی نارَع چی تُونی  ذوقِش وِ چینَع؟!"
چطور مثلا ؟  ببین مشه اون تاپیک روز مردو بهش تبریک بگمو بخونی نظرتو بگی چه کنم ؟

مثلا اینک کلی کتاب خوندم

احساساتمو کنترل کردم و دل نبستم

باهم رفتیم پیش مشاوره

کلی تست دادیم

شخصیتشو زیاد سنجیدم

خانوادشو دیدم

در عین خال دختر قوی و محکمی بودم ک برای خودش هدف داره(ینی میخوام پیشرفت کنن حتی بدون اون) 

خیلی جیزا هست خب تو جدابیت نقش داره

باشگاه برو

درست بخون

کتاب خوب

به ظاهرت اهمیت بده

ب اخلاقت

عه چه شبیهیم😕منم اولین بود تا پای عقدم رفتیم حتی آزمایشم دادیم ولی نشد  خداروشکر خیلی خداروشک ...

مام ازمایش دادیم قشنگ اون روز جلوی چشممه😑😑تو با کسی اشنا شدی؟ من دیگه دلم نمیخواد ازدواج کنم

درسته، تو سن کم فقط احساس هست که بهت فرمان میده نه عقل... بعد که بزر کار میشی میبینی عجله کردی، بچگ ...

اره بچگی اشتباهه حتی ادم خوبم گیرش بیاد اشتباهه و معمولا خوبم گیرشون نمیاو

دوست پسر جلو پیشرفتت رو میگیره.. تو الان باید فقط به فکر درست باشی...نه ازدواج با دوست پسر

اصلا اینقدر به فکرمه صبح تا ضهر نخوابم شام و ناهار بخورم برای قلبم چیزی بلند نکنم همه پسرا لاشی نیستن