2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست پسر جلو پیشرفتت رو میگیره..

تو الان باید فقط به فکر درست باشی...نه ازدواج با دوست پسر

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
ارتباطتتون دو دوستی چطور بود ؟ اخه الان همه بغل و اینارو دارن عادی میدونن

دوست ک بودیم اولش اصلا همو نمیدیدیم

بعد ک رل زدیم اره بود بغل و اینا

اینا ک بین دوستای معمولیم هست 

البته بگم من خیلی منطقی رفتم جلو خیلییی

واسه همینم جواب داد

اخی خوشبحت بشی 

ممنون عزیزم همچنین😘

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
ما اخر آذر عقدمون بود🥰🙄

اخی ای جان خوشبخت ترین باشی عزیزم❤️😘

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
دوست ک بودیم اولش اصلا همو نمیدیدیم بعد ک رل زدیم اره بود بغل و اینا اینا ک بین دوستای معمولیم هست ...

چطور مثلا ؟ 

ببین مشه اون تاپیک روز مردو بهش تبریک بگمو بخونی نظرتو بگی چه کنم ؟ 

چرا خیلی سخت بود  مخصوصا اینکه اولین دوست پسرم بود و از 18 سالگی باهم بودیم  یکبار تا پا ...

خیلی سخته من یک بار با همین سر مادرش کات کردم و برگشت اخذش نمیدونم جداییه یانخ

چن وقت بهم بودید و اینکه مگه اخلاقش بد بود؟

۴ سال باهم بودیم

از همون اول آشناییمون اومدن خاستگاری

خانوادم مخالف بودن

۴ سال خودشو ب آب و آتیش زد 

خودمم تو این مدت هر خاستگاری بود رد کردم

خاک تو سرم

بارها تو ماشینش دیدم که دعا و جادو جنبل گرفته برام ولی انگار کور بودم برام مهم نبود

خودمو بدبخت کردم 

الان ۱۰ ماهه عروسی کردیم و مثل  سگ پشیمونم

اصلا اون چیزی نبود که توی اون ۴ سال نمایش میداد

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد