2777
2789

تازه آشنا شدیم یه چند سال بزرگتر 

یکم از خودم و تجربه تلخ گذشتم که براش صحبت کردم یه دفعه برگشت گفتش که می‌خواستم بهت پیشنهاد دوستی بدم منتها دیدم که ضربه خوردی و اینا منصرف شدم . منم بهش گفتم در هر صورت قبول نمی کردم پیشنهادتو!

بعد گفت از اخلاقت خوشم اومده بیا دوست معمولی بمونیم حداقل
گفتم که چی بشه
گفت حاضرم منتظر بمونم بشناسیم همو بعدش اگه خواستی باهم باشیم
منم بهش گفتم تو معیار های منو نداری
گفت چی مثلا
گفتم مثلا تحصیل کرده نیستی و من یکی از معیار ها دوستی و بخصوص ازدواج با طرف مقابل آینه که طرف تحصیل کرده باشه ( این فقط دیپلم داره )
گفت خب میرم دانشگاه اگه بخوای و  فلان 

بعد خلاصه دیشب گفت از سر کار اومدم خستم بخاطر تو موندم صحبت کنیم منم گفتم برو بخواب و خدافظئ کردیم

بعددیدم تا ۴ صب بیدار بوده و بهش گفتم مگه خسته نبودی چیشد گفت خوابم نبرد و اینا ! بعد چندبار دیدم خمش اکانتش آنلاین منم بهش گیر دادم چرا آنلاینی خمش و خلاصه بعدش بازدیدش و پنهون کرد 😐 

کلن ی دونه شات می زارم ببینید شما باشید واقعا می تونید اعتماد. کنید بهش آخه یا نه ؟؟ حس نمی‌کنید داره دروغ میگه؟

من نمی‌دونم چرا هر کاری می‌کنم نمی‌تونم بهش اعتماد کنم و همش حس می‌کنم داره بهم دروغ میگه به خصوص با این دوتا حرکتش خیلی حس بدی گرفتم ازش!

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

اینم شات پیامش 

بنفش منم ، مشکی اون

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتمادنکن که ضربه نخوری

اصلا ته دلم نمیدونم چرا انقدر بهش مشکوکم

بزار

گذاشتم بالا و ببین 

حست درسته عزیزم

پس ی جوری از سرم بازش کنم بره پی کارش ؟

وقتی قرار شده دوست معمولی باشین این همه گیر دادن چرا 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی