2777
2789

سلام

من امسال دانشگاه شهید مدنی تبریز قبول شده بودم رشته مهندسی باغبانی. منتها دو روز رو هم نتونستم اونجا بمونم و تحمل کنم به خاطر همین انصراف دادم.از ترم بهمن هم تکمیل ظرفیت انجام میدن میخام باز انتخاب رشته کنم ولی نمیدونم بتونم اونجایی که زدم خابگاهش بمونم یا نه؟؟مال مدنی افتضاح بود خابگاهش.من کلا به شدت وابسته خانوادمم.هیچ کاری رو تا به حال تو زندگیم نتونستم به تنهایی انجام بدم. تنها هم نمی تونم بمونم.به نظرتون من با این شرایط میتونم تو خابگاه بمونم؟؟؟

شهر خودتون همون استانه یا جای دیگه؟

عزیزم نمیشه که تا اخر عمر وابسته بمونی بگی هیچ کاری تنهایی نمیتونم از یه جایی باید مستقل بشی

منم خوابگاه بودم خیلی سخته قبول دارم

ولی اگه میتونی خوابگاه خصوصی برو که از مال دانشگاه خلوت تره

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
شهر خودتون همون استانه یا جای دیگه؟ عزیزم نمیشه که تا اخر عمر وابسته بمونی بگی هیچ کاری تنهایی نمیت ...

اره همون آستانه

خوابگاه خصوصی هم که هزینش گرونه

والا همین وابستگی منو آواره کرده😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم یه جورایی مثل تو بودم.حتی نمیتونستم کبریت روشن کنم.ولی مجبور شدم خوابگاه بمونم اونم بین هم خوابگاهیایی که زبونشون متوجه نمی‌شدم.دو سال فقط کارم گریه بود.ولی بالاخره تموم کردم درسمو و خیلی قوی تر شدم و کاملا تونستم رو پای خودم وایسم.به نظرم برای من خیلی مفید بود این دوری از خانواده.منی که تنها هیچ کجا نمی‌رفتم یاد گرفتم خودم برم شهری که ۹ ساعت فاصله داشت با شهر خودم و اینکه نصفه شب می‌رسیدم ترمینال اونجا و خودم میرفتم خوابگاه.خودم آشپزی میکردم لباس میشستم و خیلی کارهای دیگه.

عزیزم منم یه جورایی مثل تو بودم.حتی نمیتونستم کبریت روشن کنم.ولی مجبور شدم خوابگاه بمونم اونم بین هم ...

واقعا خیلی شجاعی 

کاش بتونم مثل تو باشم

دانشگاهی که مد نظرمه نیم ساعت فاصله داره با شهرمون😂😂

دانشگاه تبریز

کاش بتونم این وابستگی رو از خودم دور کنم 

همش به فکر خانوادمم

عزیزم منم یه جورایی مثل تو بودم.حتی نمیتونستم کبریت روشن کنم.ولی مجبور شدم خوابگاه بمونم اونم بین هم ...

شهرتون کجا بود و کجا قبول شده بودین مگه

من اگ تو اون شرایط بودم دیوونه میشدم