2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ساب تسلا رو گوش میدادم بعد باید خواسته ات و مینوشتی دورش یه دایره میکشیدی همزمان ک گوش میدادی دور دایره مینوشتی 369

بعد اون موقع به یه سری خولسته هتم رسیدم دیگ عادت کردم سر چیزای کوچیک مثلا نت گوشیم بالا نمیاد چن بار اعداد و تکرار میکنم درست میشه یا یه کاری کردم میخوام نتیجه بده چن بار تکرارش میکنم و واقعانم نتیجه میده

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
من ساب تسلا رو گوش میدادم بعد باید خواسته ات و مینوشتی دورش یه دایره میکشیدی همزمان ک گوش میدادی دور ...

زمانش کی بوده ؟ساعت چند؟و این که چند روز طول می‌کشه ؟از قانون رهایی استفاده میکنی یا نه؟

چند بار ۳.۶.۹رو دور دایره نوشتی؟

اون موقع تا ساب تموم بشه تکرارش میکردم 

ولی ببین زیاد راجبش تخقیق کرده بودم و به این باور رسیده بودم ک اعداد انرژی دارن بنظرم به خاطر همین باوره ک میشه

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
من ساعت ۹صبح و۳ظهر و۹شب می‌نویسم تا ۲۱روز

من یه کانال دیدم.میگف ارزوتو وسط ورق بنویس.یه عبارتیو دورش مینویسی که یادم نمیاد

بعد تمرکز میکنی صب ۳بار با قلم میزنی روش و تکرارش میکنی و..

زمانش کی بوده ؟ساعت چند؟و این که چند روز طول می‌کشه ؟از قانون رهایی استفاده میکنی یا نه؟

زمان مشخصی نداشتم هر موقع دوست داشتم 

اما ببین میگم زاجبش زیاد تحقیق کرده بودم مطمن بودم ک انرژی داره به این باور رسیده بودم ک کلی انرژی دارم میفرستم برای جذب خواستم

اینطوری نبود ک بگم قانون رهایی خودم و میزدم بیخیالی ن میدونی انگار قلبم اروم میگرفت ناخوداگاه دیگ درگیرش نبودم

من یه کانال دیدم.میگف ارزوتو وسط ورق بنویس.یه عبارتیو دورش مینویسی که یادم نمیاد بعد تمرکز میکنی صب ...

اره منم شنیدم این و ولی هر کسی یه روش میگه خب ولی تو باید ببینی کدومش باعث ارامش قلبت میشه خودت و کدوم و باور داری شاید همه مخالف باشن ولی تو با اون به نتیجه برسی این نوشتنه تو این ساعتا درسته اترژی داره ولی بنظرم خود این نوشتنه این توراره فقط میخواد این باور قلبی و به تو بده ک تو لیاقت رسیدن به این ارزو رو داری و بعد بهش میرسی

من یه کانال دیدم.میگف ارزوتو وسط ورق بنویس.یه عبارتیو دورش مینویسی که یادم نمیاد بعد تمرکز میکنی صب ...

ببخشید فک کردم استاتره برا همین ریپ زدم شرمنده

میگم عزیزم اگه میشه راجعبش بیشتر توضیح بده که یاد بگیرم

راجب ساب یا تسلا؟؟

ساعتای اذانم میگن سطح انرژی زمین خیلی بالاست و ارتعاشم قویه برا همین میگن این ساعتا دعا کنین