2777
2789

ازش بدم اومد به کسی بگم بنظرتون؟ اقوام نزدیکه تو گوشیش دیدم با کلی مرد در ارتباطه حتی برای یکیشون عکس فرستاده بود یکیشونم گفته بود زنت مریضه ی مدت حرف نزنیم به اون برس فلان 😐😐😐 حرفای خیلی بی ادبیم حتی میزدن که جاش نیست بگم فقط در همین حد که اون آدم از چشمم خیلی خیلی بد افتاد . داره ازدواج میکنه  نمیخام نسبتشو بگم خودمم فضولی کردم نوتیف پیامشو دیدم ادم کنجکاو میشه ولی نمیفهمیدم روانم اروم تر بود چیکار کنم😐 نامزد داره فعلا قرار نیست عقد کنن ولی خانواده ها خبر دارن نشون کرده حلقه هم داره دلم برای نامزدش میسوزه هیچی نشده پول باشگاه کلاساش لباساش همرو میده😐🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چقدر داستان دورتون زیاده 

بیکاری ها 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است