من ناخواسته رو بچه دومم باردار شدم وقتی هم فهمیدم تو ۷ هفته بودم ینی ۶هفته و ۴روز و قلب داشت نگهش داشتم دگه بعد از روزی ک همه فهمیدن هی میگفتن طبع عوض شده حتما پسره بچه اولمم دختره انقددددد ب منو شوهرم گفتن ک شوهرم خودش پسر دوست باورش شده بود ولی تو آنامولی گفتن ۱۰۰درصد دختره شوهرم تا دنیا اومدن بچه افسرده بود الانم دخترم ۸ ماهشه ماشالا چشم سبز و بور و... حالا شوهرم دوسش داره ولی باز ته دلش میگه هی فلانی هم پسر آورد وباز هرکی میبینه میگ انشالله برو جداسازی چن سال دگ حتما پسر میاری منم میگم آن شاالله ب خودتون. دوقلو پسر بده من دگ بچه نمیخوام ولی خدایی چرا انقد بچه دختر و پسر برا مردا اهمیت داره... حتی روز زایمانمم نیومد شوهرم صب ساعت ۷بستری شدم کارای بستریمم خواهرشوهرم کرد شب ک زاییدم بزور آوردنش ی لحظه بچه رو دید تا ۱۰ روز اولم نگاش نمیکرد ولی الان خیلی پیشش عزیزه ولی دگ حالم از هرچی ادم پسر پرسته بهم خورد.... بچه ها اونایی ک نوزاداشون از اردیبهشت ۱۴۰۲ ببعد دنیا اومده وام فرزنداوردی گرفتن مال ما حتی پیام بانکیش هم نیومده خیلی بهش نیاز دارم نمیدونم چ کنم
کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
مشخصه که تمام مردا دلشون هم جنسِ خودشونو بخواد،مهم اینه هم جنسای مزخرفِ خودمون چون یکی دو تا پسر دارن یقه جر میدن برا پسر و طرفداریِ همجنس خودشونو نمیکنن.
مردا هم میگنلابد دختر یه ایرادی داره که هم جنساشونم ازشون فراری ان
ما هرچی میکشیم از هم جنسِ خودمونه
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.