2777
2789
عنوان

خانمایی که خیاطی بلدن تشریف بیارن

178 بازدید | 25 پست

سلام روزتون بخیر خانما لطفا راهنماییم کنید برای یادگیری خیاطی از کجا و چجوری شروع کنم؟؟

دوتا بچه زیر ۵سال دارم شرایط رفتن به آموزشگاه رو ندارم چون اصلا کسی نیست نگهداری کنه از بچه هام دوست دارم یاد بگیرم و لباسای خودمو دخترام رو بدوزم هم تو شهر غریب سرگرم شم و کمتر حوصله ام سر بره 

صفر صفر نیستم چرخ دارم کار باهاش رو بلدم الگو پایه رو بلدم و تعمیرات لباسامون و دوخت روبالشی و اینا رو بلدم 

خدا جونم مررررسی به خاطر فرشته های زیبایی که بهم بخشیدی💞

یه کانال تو ایتا هست از صفر رایگان آموزش میده

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

میتونی آنلاین یاد بگیری 

من دوره ی کودک رو اینطوری یاد گرفتم

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتون گفتن منم لایک کنید بیام ممنون دوست دارم بدون رفتن به کلاس یاد بگیرم.

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.

راستی سلام 

الان میرم ببینم اگه لینکش بود برات میذارم

با کلیپ آموزشی

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
یه کانال تو ایتا هست از صفر رایگان آموزش میده

خیلی گروه هارو رفتم ولی از پایه نبودن کانالی که میفرمایید اسمش چیه

این آموزش دوره کودکشه

https://eitaa.com/kodakgoldozz

اینم بزرگسال

https://eitaa.com/golddoz

من کلاسم رفتم میتونم بهت اطمینان بدم عالی توضیح میده چاشنیش علاقه داشته باشی همه چیز دستت میاد

میتونی آنلاین یاد بگیری  من دوره ی کودک رو اینطوری یاد گرفتم

از کدوم پیج دوره گرفتید ؟

من نمیدونم از کجا شروع کنم مثلا اول چی بدوزم یا چه دوره ای بگیرم تو اینستا کلی پیج هست همه هم دوره میفروشن

از کدوم پیج دوره گرفتید ؟ من نمیدونم از کجا شروع کنم مثلا اول چی بدوزم یا چه دوره ای بگیرم تو اینست ...

من از مونا ملیمی خیلی راضی بودم 

الگوهای اماده ش رو هم خریدم 

با یه دوره شروع کن با همون جلو برو

این از صفر شروع میکنه 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

وقتی شرایط اموزشگاه رفتن رو نداری بهترینش پیچ های خیاطی ک تو اینستاگرام رایگان اموزش میدن

شما کدوم پیج رو قبول دارید؟

واسه شروع اول چه لباسایی بدوزم ؟من مشکلم اینه نمیدونم چجوری شروع کنم انگار به راهنمایی نیاز دارم

الگو پایه رو که بلد باشی بقیه همش طراحیه کتاب های نازک دوری به روش مولر1.و.زخیم دوری به روش مولر1 روبخر   اول که خواستی بخری یه نگاه بنداز ببین چیزی متوجه میشی یا برو کتاب خونه کتاب های راجب این موضوع رو مطالعه کن اگه متوجه میشی بخر آخه بعضیا حتما باید معلم بالاسرشون باشه تا یاد بگیرند بعضیا هم باهمون کتاب خودشون یاد میگیرن اول باید ببینی تو کدوم یکی هستی

من از مونا ملیمی خیلی راضی بودم  الگوهای اماده ش رو هم خریدم  با یه دوره شروع کن با همون ...

ممنونم میرم میبینم جسارتا چقدر هزینه کردید؟لباسایی که میدوزید خوب درمیاد؟ یعنی اول همون نازکدوزی رو بخرم

ممنونم میرم میبینم جسارتا چقدر هزینه کردید؟لباسایی که میدوزید خوب درمیاد؟ یعنی اول همون نازکدوزی رو ...

دوره ی کودک رو دو سال پیش من شرکت کردم ۷۰ تومن

اره هم پسرونه یقه دار دوختم هم پالتو و پیراهن دخترونه

هم دوختش برام راحت بود هم تمیز دراومد