2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اول

207 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها. من امروز صبح پسرمو بردم واسه سنجش. شکرخدا قبول شد اما مسئولی که ازش ازمون میگرفت گفت باید روی گفتار بچه کارکنم بعضی حروف رو درست نمیگه مثلا کتاب رو میگه تتاب یا ق رو گ.کتابای حواستو جمع کن جلد1تا13هم گفت باهاش کاربشه پیش دبستانی میره اما مفاهیم پیش رو خوب بلد نیست بسکه سرکلاساش سربه هواس والبته هنوز بچس خانومه توقعش بالا بود تازه سه ماه پیش رفته همه چی بلد باشه😁. سوالاشم پسرم میگه گفت راه برو بچرخ بدوبدو کن بپر لی لی برو ازش اسمشو پرسیده فامیلشو گفته تاچندبلدی بشماری.چندتا عمو داری. پسر من همینارو تعریف کرد حالا انشالله اگر کسی بود که بچش امسال سنجش داره اینارو حتما باهاش کار کنه یه دختر خانومو رد کردن گفتن همکاری نداره انگار یه هواپیما میدن دستشون میگن باهاش بازی کنین که بفهمن بچه درک میکنه هواپیما چطور راه میره تو هواس یا رو زمین.ببخشید طولانی بود فقط خواستم همین چیزا رو که امروز تجربه کردم بهتون بگم شاید  توی سنجش بچه هاتون تاثیر داشت. 🙏🌹

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشه  اما ربطی به توقعی که از بچه میگین نداره

زنده باشید. اما من فکرمیکنم داره اخه هنوز سه ماه از مهر گذشته خیلی از حروف رو هنوز یاد ندادن بچه تمرین وتکرار نکرده توقع داشت کتابهای حواستو جمع کن رو کامل درک کنه بلد باشه

عزیزم من تازه دیشب ثبت نام کردم ولی همه مراکز رو قسمت انتخاب ساعت پیام میده که پر هستن برای شما خطا ...

نه عزیزم من سه شنبه گذشته ثبت نام کردم مراکزی که مربوط به حومه شهر ما بود اکثرا جای خالی داشتن