2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم خو مثلا می‌دونه من رو سینه حساسم بعد الان نشستیم دیگ انقد دست میزنم ب نوک سینم ک دردمیکیرع میگم ...

باید درست و حسابی و منطقی و سر حوصله صحبت کنی و سنگ هاتو باهاش وا بکنی

دقیقا بگی از چه چیزهایی بدت میاد از چه چیز هایی خوشت میاد و حاضری از یکسری چیزها که بیدت میاد به خاطر اون بگذری ولی از چیزی که درد داره نمی تونی بگذری و دوست نداری و از همه مهمتر بهش بگی دقیقا تو چه حالتی به ار گا سم می رسی و ازش بخوای برات انجام بده

به نظرم بد نیست گاهی هم خونه تنها باشین و کاری جز عشق بازی و رابطه نکنین

هزاربارگفتم نگاه نکن میگ برام میفرستن میگم ۸خو حذف کن  ی کانال دارن همش عکس وفیلم

خودت بردار حذف کن تلگرام و هرچی که توش فیلم داره با جدیت تمام حذف کن و بهش بگو اینا خیانت حساب میشه اگ میخای بچهاتم بزارم و برم بازم عضو شو و نگاه کن.البته اینجوریا معتاد میشن ب دیدن عکس و فیلم. نمیتونن یهو بزارن کنار. زود انزالی ندارن؟

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
باید درست و حسابی و منطقی و سر حوصله صحبت کنی و سنگ هاتو باهاش وا بکنی دقیقا بگی از چه چیزهایی بدت ...

هربار گفتیم صدبار گفتم گاز نگیر محکم نزن دردمیکنه خوشم نمیاد باز کارخودشو می‌کنه ....می‌خوام برم دکتر ی دارویی چیزی بدن منم مثل خودش بشم 

من توتهرانم شهر ری اگ جایی میشناسید معرفی کنید ی دکتر خوب اونایی ک تهران هستن

تو میل جنسیت مشکل نداره دختر. مشکل از شوهرته ک فیلم بد میبینه. دیگه خب سه چهار بار در روز خیلی زیاده ادم اصلا آسیب میبینه زخم میشه و فلان. چشه واقعا نرمال نیس

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
ب نظرتون من دکتر برم برا میل جنسی کم یا نه 

میل جنسی شماعادیه همسرتون دائم ال...

ب اون تامیتونی سردی بده بخوره...فیلم و عکس هاراهم ی بار با دعوا هم ک شده پاک کن بگو اگه ادامه بدی گوشیتو میشکنم ک مجبورشی ی ساده دستت بگیری ...دوست منم شوهرش مثل شوهرشما بود رفت عطاری ی داروترکیبی بهش دادن میگه بهترشده...شماهم برو ضررنداره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خودت بردار حذف کن تلگرام و هرچی که توش فیلم داره با جدیت تمام حذف کن و بهش بگو اینا خیانت حساب میشه ...

ده دقیقه نمی‌کشه تموم میشه بیشتراوقات یا قصد میخورم یا اسپری ک من میگم نمیخواد