2777
2789
همش پوست سبزه منو بهنه میکنه 

غلط کرده خیلی هم جذابی گلم.مگه روز اول چشاش بسته بود.شمام رنگ مو  و آرایشی رو انتخاب کن ب پوستت بیاد خیلی هم جذاب میشی عزیزم .

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
[QUOTE=325410871]چطور این حرفو میزنی ،چطور دلت میاد زندگیتو دستی دستی تقدیم دوتا زن ...کنی ... سعی ک ...

این اولین جرقه ی بدبختی و شک و گریه هاس ...دخترخوب غذای گرم بهش نده، باغذاش دوغ بذار بخوره اگه شده هفته ۳بار چندساعت براش وقت بذار و بچت را دستشو ی جا بندکن چون تورونداره حریص ترشده ...کافیه ی مدت پشت سرهم کامل بهش برسی و تخلیه بشه کم کم خودش هم اروم میشه...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر همون عکس و فیلماست. چقد خونسردی چجوری نمیگیری پارش کنی وقتی فیلم و عکس میبینه؟ ادم اگه اونارو ...

هزاربارگفتم نگاه نکن میگ برام میفرستن میگم ۸خو حذف کن  ی کانال دارن همش عکس وفیلم

با تراپیست حرف زدی تا حالا؟

نہ حرف نزدم یعنی من سرد مزاجم حتی اوایل ازدواجم گریہ میکردم بعد از رابطہ حتی وسط رابطہ ولی الان دیگہ گریہ نمیکنم فقط از خودم بدم میاد ھفت سالہ ازدواج کردم دوتا بچہ ھم دارم

بعضی وقتا مثلا تو ده بار س بار

شاید به خاطر همینه دوست نداری

حالا همسرتم یک سری مشکلات داره باید حل کنه

اما شما هم بدنتو خودتو بشناس و ازش بخواه کارایی که شمارو هم ارضا می کنه انجام بده و فقط به فکر خودش نباشه اینجوری دیگه فراری و عصبی نمی شی

فک کنم بیکار شده همه فکرو ذکرش شده رابطه،از اول اینجوری بود؟

اره همه فکرش همینه بخدا همیشه اینجوری ازهمون اول ۷اصلا براش عادی نمیشه میگ تو باید همش بغلم باشی لخت باشی میگ بچه هست نمیشه زشته صدا میزنند کاردارن

نہ حرف نزدم یعنی من سرد مزاجم حتی اوایل ازدواجم گریہ میکردم بعد از رابطہ حتی وسط رابطہ ولی الان دیگہ ...

این که سردی با اینکه عذاب وجدان میگیری خیلی فرق داره آخه

برای عذاب وجدانت حتما باید یه فکری بکنی عزیزم و بهترین کار هم صحبت با تراپیست هست

شاید به خاطر همینه دوست نداری حالا همسرتم یک سری مشکلات داره باید حل کنه اما شما هم بدنتو خودتو بش ...

گفتم خو مثلا می‌دونه من رو سینه حساسم بعد الان نشستیم دیگ انقد دست میزنم ب نوک سینم ک دردمیکیرع میگم بابا دردمیکیرع پوستش بدش میاد