شوهرم توی ده تا حرفش نه تاش در مورد رابطه هست هم میگ چیکارکنم چججورباشبم ولی من خوشم نمیاد خوشم نمیاد همش برم بغلش من دوتا بچه دارم نگاه میکنن زشته ولی شوهرم میگ باید همش بغلم باشی ومن بهت دست بزنم
[QUOTE=325410871]چطور این حرفو میزنی ،چطور دلت میاد زندگیتو دستی دستی تقدیم دوتا زن ...کنی ... سعی ک ...
این اولین جرقه ی بدبختی و شک و گریه هاس ...دخترخوب غذای گرم بهش نده، باغذاش دوغ بذار بخوره اگه شده هفته ۳بار چندساعت براش وقت بذار و بچت را دستشو ی جا بندکن چون تورونداره حریص ترشده ...کافیه ی مدت پشت سرهم کامل بهش برسی و تخلیه بشه کم کم خودش هم اروم میشه...
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نہ حرف نزدم یعنی من سرد مزاجم حتی اوایل ازدواجم گریہ میکردم بعد از رابطہ حتی وسط رابطہ ولی الان دیگہ گریہ نمیکنم فقط از خودم بدم میاد ھفت سالہ ازدواج کردم دوتا بچہ ھم دارم