2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جون شوهر منم همینه  بهش تذکر ندم اصلا رعایت نمیکنه خونمون کوچیک  بچه هامون دیگه بزرگ شدن بدبختی اینه که اصلا خواب ندارن وخوابشونم مثل خودمون سبکه  اون میگه در اتاق ببندولی نمیشه که بچه ها بیدارن تو بری اتاق درم ببندی خوب خیلی تابلوعه آخه 

اتاق ندارین؟هر وقت دیدی اینجوریه مثل فیلم خارجیا دستشو بگیر ببر ت  اتاق حالشو اوکی کن بعد دیگ تااخر شب شاید کاری باهات نداشته باشه ب امید خدا😂فقط از خودت نرونش. جامعه خیلی خراب شده. بالاخره اون بچها هم از استحکام روابط شما لذت میبرن درسته یکارایی رو نباید جلوشون بکنی ولی بوس و بغل از لپ و اینا اشکالی نداره.. ولی خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد بچهاتون اولین ضربه رو میخورن. پس بهتره بخاطر اونا هم ک شده باهاش راه بیای شوهرتم خاسته زیادی نداره بالاخره همسرشی دیگه اگه میخاست باهات راجب رابطه حرف نزنه زندگی تشکیل نمیداد میموند پیش مادر پدرش

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
الان دیشب باز قهر کرده بعضی وقتا میگم برو برا خودت دوستی چیزی پیدا کن کارتو راه بنداز من نمیتونم هی ...

چطور این حرفو میزنی ،چطور دلت میاد زندگیتو دستی دستی تقدیم دوتا زن ...کنی ...

سعی کن باهاش حرف بزنی، هی وعده وعید بدی ،ی جور وانمود کنی خودتم حریصی ولی فرصت نداری و وقتش نیس...مثلا براش از اخرشب عالیتون بگو و هی موکول کن ب بعد ...توروخدا دیگه این حرفو بهش نزن از یه جایی ب بعد واقعا اینکارو بدون ذره ای عذاب وجدان انجام میده...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
وااا زشته اینجوری نگو بهش فردا میره با هزار جور مریضی میاد سراغت چقد ساده ای تو دختر

بخدا ک من خسته شدم از بس هی میگ بکنیم اون میگ من مشکل دارم من میگم تو مشکل داری کسی ک زن داره چرا باید پرتو گوشیش فیلم و عکس بد باشه 

اسی جون شوهر منم همینه  بهش تذکر ندم اصلا رعایت نمیکنه خونمون کوچیک  بچه هامون دیگه بزرگ ش ...

چون از اول نبستی این حس را داری ....راست میگه ببند ،هرشب ببند،حتی قفلش هم بکن ...باهم بلندبلند حرف بزنید ک فکرای بد نکنن ...انقدر اینکارو بکن تا براشون عادی بشه...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....