2777
2789
عنوان

چیزای عجیب حس میکنم

348 بازدید | 16 پست

یه سوال داشتم اینکه من مدام حس میکنم یه چیز دیگه هم تو خونمونه تازه یه ساله که بچم به دنیا آمده اون روز که از بیمارستان مرخص شدیم برگشتیم خونه برای مراقبت بیشتر خونه مادر شوهرم به اندازه 2۰تا۳۰ روز بردنم اونجا همون شب اول که رفتم دیدم یه نفر دیگه رو هم آوردن میگن این همسایه مونه اومده بود سر بزنه به ما,. که همسایمون نازابود به محض اینکه تو خونه نشستم صدای گریه بچه کوچک میومد پرسیدم بچه کیه گریه می‌کنه خواهرشوهرم اومده میگه چیزی نیس گربه داره این صدا و میده شاید باور نکنید ولی گریه گربه شبیه گریه بچه بود منم چیزی نگفتم هماناشدوبه ده روز نکشید من سر هیچی مریض شدم شبی که خیلی حالم بد بود تشنج کردم خواهر شوهر م هم پیشم خواب بوده  وقتی دیده تشنج کردم رفته همه روخبر کرده میگف وقتی تشنج کردی یه گوشه خونه کلا بو گوشت فاسد میداد انگار یه چیزی رفته بود تو بدنت صبح دوباره بیهوش شدم بردنم بیمارستان ورفتم کما بعد گذشت یکسال هنوز فک میکنم یه چیزی باهامه به نظرتون خیالاتی شدم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایت الکرسی جواب میده بالاسرت باشه قران بخون حرم برو از خدا بخواه کمکت کنه

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

عضویتت رو هم تبریک میگم ✌🏻

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

مامانم میگه زنی ک باردار نمیشه یا مثلا چند ساله منتظر بچست نباید بره ی زنی ک تازه زایمان کرده رو ببینه چون چشمش تو بچه و ... است و ممکنه سنگینی و چله اش بیفته رو زن تازه زایمان کرده و همیشه ی حس بد یا کلا وایب بدی تو زنه یا بچش بمونه

مامانم میگه زنی ک باردار نمیشه یا مثلا چند ساله منتظر بچست نباید بره ی زنی ک تازه زایمان کرده رو ببی ...

ذر واقع میتونه بره امالگ باید ی اعمال خاصیو انجام بده ک چله اش نیفته رو زن زایمان کرده 

اینارو قدیمیا اعتقاد دارنمن نمیدونم 

توی اون حال چه خواهر شوهرت حس بویاییش خوب کار کرده که فهمیده فقط یه گوشه از خونه بو میاد 😁 یعنی رفته گوشه گوشه ی خونه رو بو کشیده فهمیده هیچ جا بو نمیاد فقط اون گوشه بو میاد 😁🙃

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   

نمیدونم والا میگه بعدش که تشنج تو خوب شد چی بگم دوباره خوابیدن منم بیدار نکردن یا ببرن بیمارستان میگه احساس میکردم یه عالمه چیزای کوچولو دوروبرت بود میگف اینقدر ترسیدم که تکون نمی‌خوردم که شانسش😅اذان صبح رو شنیده باباش بیدار شده نماز بخونه همه بیدارشدن