2777
2789
عنوان

خیلی بده یه زن فقط خانه داری کنه، ؟ تو این گروونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 148 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نگفتم ارزش زن با توجه به درامدشه گفتم بهتره زن مستقل باشه

عزیزدلم شما فرمودین بهتر نیست تنبلی رو کنار بزاری 

در صورتی که زن خانه دار به هیچ عنوان تنبل محسوب نمیشه 🌹

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
اتفاقا وضعیت اقتصادی اینقدر بده، من حس میکنم خونه داری خیلی هم لاکچریه! 

اخه ببین خونه دارها که مثل صدسال پیش نیستن 

همه ی خانماالان تحصیلکرده و اهل مطالعه ان

چشم و گوش بسته های عهد قجر که نیستن

فقط چون شغل و منصب دولتی یا خصوصی ندارن بهشون میگیم بیکار

وگرنه خیلیا باهمین فضای مجازی تو خ.نه هاشون اندک درامدی دارن

الان خیلی بحث خونه داری مطرح نیست مسئله خلاقیت و توانایی یه خانمه 

خیلی ناراحت شدم... مهریه تون چقدره؟

صد سکه ولی چون خانواده درستی ندارم فعلا به جدایی فکر نمیکنم

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 
نگو که بنام خودش زد؟

نه دو دانگ به اسم من هست ولی از اونجاییکه خانوادم بی عار هستند فعلا سندمون در رهن دادگستری عست پدرم رو باهاش از زندان آزاد کردم

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 
تلاشی نکردی شوهرتو درست کنی آخه یعنی چی همچین کاری😢خوبه صبر عیوب داری من دق میکردم اینطوری پول بده ...

تلاش کردم ولی از خونه بیرونم کرد. کارو داشتم برم. من حتی خانوادم ندارم. چنتاشون زندان هستن و چنتاشون سربار عموم

خانم به این باهوشی حیفه شانستوبابورس وایناامتحان کن البته چون باهوشیدمطمینم موفق میشید  

مممنونم چقد نظرتون مثبت بود. دارم کتاب مینویسم. کمی از کارهاش مونده. اگه بتونم چاپ کنم یک پولی دستم رو میگیره 

اگه شوهرت فقط یه شغل داشته باشه. بله. بده که خانوم هیچ کاری نکنه

بی خیال بعضی از زنا شوهرشونو مجبور میکنن شغل دوم بگیرن اما خودشون خانم نشستن خونه فقط دو تا بادبزن بزرگ نیازه بادشون بزنن

تلاش کردم ولی از خونه بیرونم کرد. کارو داشتم برم. من حتی خانوادم ندارم. چنتاشون زندان هستن و چنتاشون ...

😢😢امیدوارم سرش به سنگ بخوره دست از کاراش برداره چطوری بعضی از آدم ها بویی از انسانیت نبردن آخه 😞

اخه ببین خونه دارها که مثل صدسال پیش نیستن  همه ی خانماالان تحصیلکرده و اهل مطالعه ان چشم و گ ...

منم همینو میگم ... واقعا به زن هایی که مجبور نیستن کار کنن نه اینکه نتونستند کار کنند! غبطه میخورم ☺ 

بی خیال بعضی از زنا شوهرشونو مجبور میکنن شغل دوم بگیرن اما خودشون خانم نشستن خونه فقط دو تا بادبزن ب ...

زن تو ایران با این قوانین واجب نکرده کار کنه اونی هم کار می‌کنه لطف می‌کنه به شوهرش وگرنه مرد باید خرجه زن رو بده اگه قراره دو نفر کار کنن پس تمام حق حقوق هم باید مساوی بشه اگه مساوی نیست پس چرا خرج خونه مساوی بشه

مممنونم چقد نظرتون مثبت بود. دارم کتاب مینویسم. کمی از کارهاش مونده. اگه بتونم چاپ کنم یک پولی دستم ...

یه کم پیشنهادم برای خودمم عجیبه و احتمالا خنده دار! ممکنه با یه ترفندی (حتا چیز خور کردن یا تو خواب) ازش وکالت بگیری و خونه رو به اسم خودت بزنی

اینکه هیچ هنری نداره و هیچ کاری نمیکنه تنبلیه

عزیزم اگه هنر نداشته باشی اصلا نمیتونی خانه دار باشی 

خانه داری سراسر شوق و عشق و هنره 

درضمن خیلی از خانوم های خانه دار کلاس های مختلف شرکت میکنن ، ورزش میکنن ، مطالعه میکنن 

منظور از خانه داری کنج پستو نشستن نیست 

تعریف شما از هنر ، کاری هست که بشه باهاش کسب درآمد کرد 

و با وجود احترامی که براتون قائلم تعریف نا درستی هست 

در هر صورت اینکه به جامعه القا کردن که زنی که درآمد نداشته باشه بی هنر و تنبل محسوب میشه ، کلاه گشادی هست که داره به سر ما خانوم ها میره 

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !