2777
2789
عنوان

خیلی بده یه زن فقط خانه داری کنه، ؟ تو این گروونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 148 پست
خب عزیزم دوباره شروع کن ، از حقت دفاع کن بگو یا اندازه حقوقم بهم هرماه پول بده یا باید برم سرکار&nbs ...

دیگه کار دولتی که نمیتونم پیدا کنم. خصوصی هم اجازه نمیده  میگه جامعه بده. به پرستیژم نمیخوره و ...

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 
به قرآن قسم همین الان یک شلواری پام هست اگر ببینی هیچوقت یادت نمیره، حتی ی‌ دست لباس قشنگ و تمیز ندل ...

به نظرت وقتش نیست این طلسم اسارت رو بشکنی؟!

مگه چقدر جوونی

حیفا نیست؟ این همه عمرتو بزار پای درس دوازده سال مدرسه بعدش کنکور بعدش دانشگاه نزدیک چهارده پونزده سال درس بخون بهترین شغل بعدش یه آدم نفهم  بیاد بگه بشین خونه

نزار اینجوری برخورد کنه از نظر من حتما پیش مشاور برو و رو مخش برو شاغل شو مگه چقدر جوونی 

مامان منم درد تورو کشیده می‌گفت محجبه و چادری بودم اونقدر چادرمو میشستم و نمیزاشت چادر جدید بخرم یه چادر ده سال میپوشیدم آخرش رنگش رفته بود از خجالت میمردم‌

امثال پدر من و شوهر تو مثل زالو میوفتن به جون روح روان آدم 

لطفا فقط نموندخونه هرجور شده تا جوونی شاغل شو همین آدم تو سن پنجاه سالگیت میگه از قیافه افتادی می‌ره یه دختر دانشجو رو تور می‌کنه فقط حواست باشه به خودت تجربه دارم که میگم

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم تا وقتی بچه کوچک داره کار خانه داری از هر شغلی براش سخت تره..واقعا نمی تونه به کار دیگه ای برسه...اما اگه بچه نداری...برای روحیه خودت.یا برو سر کار.یا یه هنری یاد بگیر...بعدم به هر مناسبتی کادو می دی به اطرافیانت...هم لازم نیست از بیرون بگیری هم سرت گرم شده...البته اگه ادمای فهمیده ای باشن و رو کارت عیب نگذارن..

البته اگر هم با کار خونه راحتی و ارامشت بیشتره که هیچی..من خودم ارامشم تو خونه بیشتره..هم دو سال تو بیمارستان کادر اداری بودم هم تو موسسه زبان تدریس می کردم...ولی خوشم‌نیومد

حد اقا ادم اگه بچه داری می کنه شیرینم هست

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
به نظرت وقتش نیست این طلسم اسارت رو بشکنی؟! مگه چقدر جوونی حیفا نیست؟ این همه عمرتو بزار پای درس د ...

بقرآن قسم همه حرفهاتون رو با دل و جون باور دارم. ولی همه طلاهام رو فروختم برای خونه. خانودده بدنامی دارم که خواهرامم مجردن ولی کسی توی شهرمون سراغمون نمیاد.  یک بچه پیش دبستانی دارم و شهر دوری زندکی میکنم. همینکه اینجا کسی نمیشناستم و پیش بچمم آرومم میکنه. فعلا مجبورم به نشستن

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 
تو این دوره بله هیچ جای دنیا زن به شوهر وابسته نیست هر کسی باید رو پای خودش وایسه و حتمااااااااااا ...

عزیزم من الآن که مجردم درآمد دارم درآمد خوبی هم دارم 

اما بحث ازدواج جداست 

من دارم یه سری مسئولیت ها رو قبول میکنم 

و از طرف مقابل هم توقع دارم یه سری مسئولیت ها رو قبول کنه 

ارتقا زندگی صرفا به لحاظ مالی اتفاق نمیفته 

کیفیت زندگی هم مهمه 

آرامش و حس خوب و امنیتی که یه زن به خونه میده ارزشش از هر چیز دیگه ای بالا تره 

پرورش بچه هایی که روان سالم داشته باشن و دچار مشکلات شخصیتی نباشن وقت و توجه زیادی می‌طلبه 

و من ترجیح میدم اگه قراره فرزندی به این دنیا بیارم تمام و کمال مسئولیتش رو بپذیرم تا بتونه بهترین خودش باشه 

اینکه در تمام دنیا زن ها چه طور زندگی میکنن دلیل محکمی بر صحیح بودن مدل زندگی شون نیست 

شاید تمام دنیا دارن اشتباه میکنن

من نمیگم زن نباید کار کنه 

این یه تصمیم شخصی هست 

اما ارزش زن به هیچ عنوان در کسب درآمد و کار بیرون از خونه خلاصه نمیشه 

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
عزیزم کاش از دوران شاغل بودن پس انداز داشتید... واقعا آدم متاسف میشه

داشتم مثل احمقها همه رو دادم باه‌اش خونه خرید

ولی من با اینکه زن باید استقلال مالی داشته باشه کاملا کاملا موافقم

منم همینطور

حتی اگه شاغل هم نبود یه هنری داشته باشه از خودش 

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
داشتم مثل احمقها همه رو دادم باه‌اش خونه خرید

نگو که بنام خودش زد؟

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔