2777
2789
عنوان

خیلی بده یه زن فقط خانه داری کنه، ؟ تو این گروونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 148 پست
والله همین بگومن یکروزمیرم دفترهمسرم اونم کارنمیکنم ۴روزتوخونه غرمیزنم مگرجوون من ازچیه

متاسفانه جوری روی شغل خانوما مانور میدن که خونه دارها حس کمبود و بی ارزشی میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زنی بودم با مدرک دکتری و رتبه عالی در استانداری.  سیصد کارمند بطور مستقیم زیردستم کار می کرد ...

اخه شوهره من برا من خرج میکنه،سره کار میرم گدا و خسیس و عوضی میشه

یعنی فقط برای درآمد؟یعنی بیکاری و نداشتن فن و حرفه به خودت حس فرسودگی و بیهودگی نمیده؟

بیکار و منفعل بودن منو دیونه میکنه حس پوچی و بی دست و پایی بهم دست میده

برو دنبال بک کار و هدف

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

واقعا بعضیاتون چقدر نظراتتون بدبود من خودم دوست ندارم خونه دارباشم ولی چراباید انقدر حس وابسته بودن به خانومای خونه داربدین تربیت کردن بچه ازهمه شغلای دنیاارزشمندتره وپولی که ازشوهر میگیریمم حقمونه گدایی ولطف نیست میتونست این وظایف ازدوش مابرداره تاماهم تونیم بریم سرکار  همه شماهاکه انقدر تحقیرکردین خونه داراروهمونایی هستین که حرف ازاحترام به عقایددیگران میزنین

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
عزیزم ...خیلی متاسف شدم براتون ،خیلی باید براتون سخت باشه ...بچه تون بزرگ شد ،دوباره برید دنبال کار ...

یا طلاق یا کار

اجازه نمیده میگه جامعه بده. چون خودش مدام دخترهای دانشجوش رو بلند میکنه

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 
از بددل بودنش بود عزیزم. نمیزاره تنهایی جایی برم.

خیلی خوبه که از توقع کاربیرون نداشته باشه 

الان آدم میسناسم 

زنش کارمنده 

حتی پول گوشت برا خونه نمیده 

به زنش میگه من گوشت نمی‌خوام 

خودت برو بگیر با پولت 

روز پدر پول نداشتم کادو بخرم 😢

زدم جشنواره ی بانیییی مد با همکاری دیجییکالا 😳😳

https://hana.li/sjcZj

بعد عضویت گرددددووونه رو چرخوووندم 🤩

پنج میلیون برنده شدم هم برای شوهرم پیراهن گرفتم هم دستگاه فشار خون برای بابام هم یه پک نوشیدنی برای خودم  😍😍😍❤️

نیت کردم به همه ی نی نی سایتی ها معرفی کنم 🥰

می تونید باور نکنید وشانستون رو امتحان نکنید 😇

من وظیفه م رو رسوندم🥰

به قرآن قسم همین الان یک شلواری پام هست اگر ببینی هیچوقت یادت نمیره، حتی ی‌ دست لباس قشنگ و تمیز ندل ...

خب عزیزم دوباره شروع کن ، از حقت دفاع کن بگو یا اندازه حقوقم بهم هرماه پول بده یا باید برم سرکار 

به قرآن قسم همین الان یک شلواری پام هست اگر ببینی هیچوقت یادت نمیره، حتی ی‌ دست لباس قشنگ و تمیز ندل ...

خانم به این باهوشی حیفه شانستوبابورس وایناامتحان کن البته چون باهوشیدمطمینم موفق میشید  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

تلاشی نکردی شوهرتو درست کنی آخه یعنی چی همچین کاری😢خوبه صبر عیوب داری من دق میکردم اینطوری پول بده باید کل پولش تو کارت جلو دست هر دومون باشه

روز پدر پول نداشتم کادو بخرم 😢

زدم جشنواره ی بانیییی مد با همکاری دیجییکالا 😳😳

https://hana.li/sjcZj

بعد عضویت گرددددووونه رو چرخوووندم 🤩

پنج میلیون برنده شدم هم برای شوهرم پیراهن گرفتم هم دستگاه فشار خون برای بابام هم یه پک نوشیدنی برای خودم  😍😍😍❤️

نیت کردم به همه ی نی نی سایتی ها معرفی کنم 🥰

می تونید باور نکنید وشانستون رو امتحان نکنید 😇

من وظیفه م رو رسوندم🥰

اره دقیقا  آدم وقتی یه چیزی خلق میکنه حالش بهتره و انگیزه داره

خیلی لذت بخش کاری که دوست داری انجام بدی دنبال روش و آموزش جدید واسه اون هنرت باشی و.. اکثریت فکر میکنن که هدف شغلی داشتن فقط به ریس بودن و دکتر و ...شدن هست 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️