2777
2789
عنوان

خیلی بده یه زن فقط خانه داری کنه، ؟ تو این گروونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3173 بازدید | 148 پست
من زنی بودم با مدرک دکتری و رتبه عالی در استانداری.  سیصد کارمند بطور مستقیم زیردستم کار می کرد ...

عزیزکم شوهرت شعورادب نداره وزنی به این خوبیو ۹۰۰ یابیشترمیده درصورتی بایدکارت وتمام درامدشوبایددراختیارت میذاشتن متاسفانه بعضی مردافقط  اسم مردویدک میکشن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زنی بودم با مدرک دکتری و رتبه عالی در استانداری.  سیصد کارمند بطور مستقیم زیردستم کار می کرد ...

یه چیز بگم 

من آرزومه با چنین شرایطی ازدواج کنم که ازم کتربیرون نخواد 

هرکس خواستگاری میاد 

تا میفهمه شاغل نیستیم 

منصرف میشن 

اینو مادرمم‌ تجربه کرده همیشه هم میگه من خیلی باهوش تر از پدرت بودم و جایگاهم بالاتر بود مادرم معاو ...

به قرآن قسم همین الان یک شلواری پام هست اگر ببینی هیچوقت یادت نمیره، حتی ی‌ دست لباس قشنگ و تمیز ندلرم توی خونه بپوشم. همسایه در میزنه از پشت در جوابشو میدم که لباسم رو نبینه. مردم فکر میکنن خودم شلخته هستم یا دانشجوهاش شنیدم میگن عرضه نداره به خودش برسه، کسی نمیدونه من با ۹۰۰ تومن فقط میرسم مام زیربغل و عطر بیک و نوادبهداشتی و شامپو مناسب بخرم و به لباس و عمل و آرایش نمیرسه. 

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 

با احترام از نظر من بله حالا شاغل شدن هم نباشه ولی آدم باید هنری بلد باشه این که صبح تا شب زندگی بدون یادگیری همینجوری بگذره جالب نیست 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

والا من سره کار میرم به غلط کردن افتادم.

ته پولم به چشم میاد....از اون ورم سوهرم فکر میکنه گونی گونی جمع میکنم.

برا خونه خرید میکنم به چشم نمیاد...

در کل کار کردنه زن چرته

یه چیز بگم  من آرزومه با چنین شرایطی ازدواج کنم که ازم کتربیرون نخواد  هرکس خواستگاری می ...

از بددل بودنش بود عزیزم. نمیزاره تنهایی جایی برم.

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 

نه در اصل وظیفه همسره اونایی هم دارن کار میکنن در اصل لطف میکنن والی وظیفشون نیست

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

عزیزم ...خیلی متاسف شدم براتون ،خیلی باید براتون سخت باشه ...بچه تون بزرگ شد ،دوباره برید دنبال کار ...با این شوهر ،واقعا سخته فقط خونه دار بودن