2777
2789
عنوان

خیلی بده یه زن فقط خانه داری کنه، ؟ تو این گروونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3172 بازدید | 148 پست

یه زن یا یک دختر باید بعداز هجده سالگی دنبال راه درآمد باشه درکنار تحصیلاتش و دستش تو جیب خودش باشه میلیونها پولم همسرت بریزه حسابت اون پول ناچیزی که مال خودته یه آرامش و دلگرمی خوبیو میزاره کنج دلت 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زنی بودم با مدرک دکتری و رتبه عالی در استانداری.  سیصد کارمند بطور مستقیم زیردستم کار می کردن. ازدواج کردم، شوهرم حق التدریسی استاد دانشگاه بود و دانشجوی دکترا

تا وقتی درسش تموم شد و عضو هیئت علمی شد.

بعد از اون مجبورم کرد از شغلم استعفا بدم و به بچم برسم. خانواده درستی ندارم و جدا نشدم.

الانم ماهیانه ۹۰۰ هزار یارانه رو میزاره کف دستم. بله به نظر من زنی که توی خونه کار میکنه و از خودش درآمد نداره و از شوهر گدایی بکنه، بلانسبت همه شما، مقصود فقط خودم هست. از سگ کمتره. 

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 
یعنی هر کس نتونه کسب درآمد کنه تنبله ؟

تو این دوره بله

هیچ جای دنیا زن به شوهر وابسته نیست

هر کسی باید رو پای خودش وایسه و حتمااااااااااا درآمد داشته باشه

حتی کم حتی ناچیز 

ولی باید درآمد داشته باشی 

کم کم ارتقا بدی زندگیتو

ولی هیچوقت اون لذتی که دستت به جیب خودت میره رو نخواهیدچشید. حالا نمیگیم پول گرفتن از شوهر بده کسی ک ...

قشنگ جلوه نمیدم شماه هیولاش میکنین

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

کار میکردم الان گذاشتم کنار میخوام بچه دار بشم ،ولی هر روز پا میشی میری کار با انواع آدما سرو کله بزن زندگی تکراری خسته کننده اصلا نمیفهمی کی وقت زندگی داری از کار میومدیم خسته بودیم جفتمون ،تو این دوره خب هر دو کار کنند بهتر برای خرج مخارج ولی درد سر های خودشم داره دیگه

درسته ولی خب مردای ایرانی فقط زرنگ بازی اززیرنفقه ومهریه دررفتن ودورزدنوبلدن وهزارجورخورده فرمایشم د ...

نظرتون کاملا درسته و بجا هست🫶

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀

نه خانه داری ارجح هست نه شاغل بودن.خانمی که بتونه خودش و فرزندش رو خوب تربیت کنه و باری روی دوش جامعه در آینده نذازه چه شاغل چه خانه دار عالیه.بعضی خانمها با پول درآوردن حال خوب دارن بعضیا با کارخونه.متاسفانه در جامعه ما هرکس فکر می‌کنه از بقیه بهتره و باید خودشو ثابت کنه.به شخثه با کارکردن حالم بهتره برای این کار میکنم نه اینکه برتر از یه خانم خانه دار باشم.موفق باشید.در ضمن در نظر داشته باشید دوسه نسل قبل همه مادربزرگامون معمولا خانه داربودن

خیلی سخته واقعا زن بخاد  کار کنه کل سیستم خونه ب هم میریزه مگه اینکه خدمتکاری چیزق داشته باشن ...

درسته،خدمتکارم فقط ازمابهترون میتونن بگیرن باحقوق کارمندی نمیشه خدمتکارگرفت

قشنگ جلوه نمیدم شماه هیولاش میکنین

ما چیزی رو هیولا نمیکنیم مامان خودمم خانه‌داره. همین مامان داره بهم میگه دخترم درستو بخون ارزش نداره دستتو جلو مرد باز کنی غرورتو بشکنی لطفا آدم باش و درستو بخون که اگه بدجوری اذیتت کردن بتونی بری به یه نهادی قانونی اعتراض کنی اونا هم تحویلت بگیرن نه اینکه چون خانه‌داری بگن هیچی نمی‌فهمه. با اینکه مامان من واقعا مرد خوبی داره ولی زن نباید غرور داشته باشه؟ باید ثابت کنه واقعا ضعیفه هست؟

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀

من زنی بودم با مدرک دکتری و رتبه عالی در استانداری.  سیصد کارمند بطور مستقیم زیردستم کار می کرد ...

اینو مادرمم‌ تجربه کرده

همیشه هم میگه من خیلی باهوش تر از پدرت بودم و جایگاهم بالاتر بود مادرم معاون مدرسه بوده که چندین سال پیش مجبورش کرده که استعفا بده همیشه غصه میخوره همیییشهههه 

میگه به مردا اعتماد نباید بکنی معلوم نیست کی رنگ عوض کنن چه خویش چه بدش اعتمادی بهش نیست زن باید شاغل باشه و فقط حقوقشو پس انداز آینده خودش بکنه زمینی یا آپارتمانی چیزی بگیره مامانم همیشه میگه اینو به من

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

از این لحاظ که درآمد مستقل برای آینده ی خودت یه راه نجاته،مثل یه قایق نجات همیشه کنار خودت داشته باشیش ک وقتی کشتی بزرگه سوراخ شد چیزی داشته باشی خودتو نجات بدی 

هممون دوس داریم درآمد داشته باشیم

ولی من شخصا کار بیرونو دوس ندارم خیلی فرسوده میکنه مگه اینکه بیارزه مثل مدیریت ریاست چیزی باشه  

😑