2777
2789

اینو از طرف دوستم زدم . تجربشو داشتید؟

من ادمیم که حتی وقتی موقیعت جور میشد و همه تقلب میکردن من ساکت می نشستم ، زور زده بودم که یه درسی بیست شم ۱۸ رو هم قبول نداشتم، گوشیم سامسونگ m32 هستش خیلی باریکه و جا مدادیم بزرگ وسوسه شدم گوشیو بزارم توش نورشم کم کنم و اینا ، خلاصه مراقب یه خانم جووون بود عین جغد بود گرفت ازم گفت امتحانتو دادی بیا طبقه پایین ، خاک به سرم سوالا زیاد سخت نبودن من سخت گرفته بودم الکی

ورقه رو دادم رفتم پایین پیش مسئول اموزش گفت حقته بهت بیست و پنج صدم بدیم؟ پرسیدن چند تا سوال رو نوشتی گفتم فقط یدونه گفتن باش بیرون باش چند تا خانم واسطه شدن حرف زدن ، اونم راضی شد ولی گفتن صورت جلسه میکنیم

بخدا زبونم بند اومده بود نمی تونستم التماس کنم، استاد رو خوب میشناسم ادمی نیست که سر این چیزا ادمو بندازه ، دانشگاهمونم غیر انتفاعیه

وای خدا از استرس پرونال خوردم

ψ ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نگران نباش هیچ کاریت نمیتونن بکنن بزرگتر ک بشی میخندی ب حال این روزت از جوونیت لذت ببر و با ...

واقعا؟ استاده خیلی مهربونه و با درکه ، میدونم بیست و پنج صدم نمیدن، ولی صورت جلسه کردن یعنی چی؟ 

ψ ❤️

واقعا؟ استاده خیلی مهربونه و با درکه ، میدونم بیست و پنج صدم نمیدن، ولی صورت جلسه کردن یعنی چی؟  ...

هیچی بابا صورت جلسه میکنن ک مثلا تقلب کردی و بار دیگه تکرار کنی شاید مثلا برخورد جدی تری کنن

این کاربری دست دو نفر هست
حقشه انشالله رد شه  همینا میرم بالاتر تر میزنن ب همه چی  بعدا میگیم دکترا دکتر نیستن و.. ...

چقدر بی انصافی ، این اصلا ادم تقلب نبوده یه بار تو عمرش همچین کاری کرده ، تو ترم بالاتر به چی تر میزنه مثلا اینکه تو درس عمومی ازش تقلب گرفته باشن چه ربطی به سوادش تو رشته تحصیلیش داره

ψ ❤️

یکی از استادا گفت بزور مسئول اموزش رو متقاعد کردیم فک نکنم از اینکارا بکنن ، اینجا دانشگاه غیر انتفا ...

تمام اینا برمیگرده به استاد ما استاد مون از اولش میگفت تقلب نکنید 

اکانت واگذار شد .

برای استخدام دولت مشکل میشه زیاد سخت نگیرید آخه نمیخواد استخدام بشه

لیسانس روانشناسی بع دردی نمیخوره قراره ارشد بگیریم ، اخه اصلا تو این دانشگاه همچین موردی ندیدم دخترا مانتوی کوتاه میپوشن ، یه بار همین استادمون مورد مشابه این تقلب رو تو کلاس تعریف کرد گفت که اتفاقی واسش نیفتاد 

ψ ❤️