2777
2789
عنوان

بهترین زمان اعلام بارداری کیه؟ شما کی گفتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 50 پست

اگر رفت و امدت زیاده باهاشون همون بعد از ان تی یگو که هواتو داشته باشند یابعد تشکیل قلب ولی سه ماهاول بگذره بهتره

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیالت راحت حتما هواتو دارن و میان کمکت حتی اگه نوه اول باشه   

بعد از ان تی بگو که تا یه حدی خیالت از نظر سلامت و مابقی چیزا راحت باشه خطر سقط هم پشت سر گذاشته باشی 

دوستم هشت هفته بود گفت بچش رشدش متوقف شد و خود به خود سقط شد به همه هم گفته بود   

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
ان تی جند هفته است. منم ۸ هفتم ب کسی نگفتم

۱۲ هفته

دورا، جونتون بیشتر سقط ها تا قبل ان تی هست جنین مشکل دار خودش تا قبل ۱۲ هفته سقط میشه ماهم تا ان تی نگفتیم به کسی

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

من خیلی زود فهمیدم بارداریمو

فقط ب مامانم گفتم

ی هفته بعد ب مادر شوهرم گفتم

ولی گفتم تا سونو قلب ب کسی نگید

دیگه خلاصه دیروز سونو قلب دادم

حالا جالبیش اینه خود مادرشوهرم قمپز در کرد گفت تا ۴ ماه ب هیشکی نگین چشمتون میکننو فلان

امروز عمه شوهرم بهم زنگ زده  میگه بارداریت مبارکو فلان🫤🫤 مادر شوهرم فازش با خودشم مششخص نیست

اعصابم خورد میشه سر این مسائل.. خودشون میگن ن ب کسی نگین در حالی ک من مشکلی نداشتم بگن

اما دو روز بعد خودشون برعکس حرف خودشون عمل میکنن

ان‌شاءالله همه منتظرا بزودی مامان بشن❤️ این طعم و حسِ قشنگِ مثبت شدن بیبی چک و آزمایش رو بچشن🥹

من دیروز که جواب آزمایشمو گرفتم عالم و ادمو خبر کردم😍😍🥹 بعد۱۳ سال دلرو درمان بلاخره خدا لطفشو نشونم داد

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا سامیارم سنه امانت🥹😍😍

اووو چجوری طاقت آوردی تا اونموقع😁 بعد ناراحت نشدن که دیر گفتی؟

میخواستم تا زایمان نگم آخه شهر غریب بودم ولی پنج ماهگی مامانم عمل کرد مجبور شدم بیام شهر خودم اعلام کردم ،نه چرا ناراحت بشن زندگی من به خودم مربوطه

کاش بدبختی ها یه روز سراغم نیان