2777
2789
بله بین من و برادر شوهرم 

تقصیر هیچکدوم نبود

بستگی به نوع ارتباط و جنبه آدمها داره بین بعضی‌ها تبدیل به خنده و ... میشه بین بعضی ها تبدیل به دلخوری

البته بستگی به لحن گفتن هم داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من ک با اینکه برادر شوهرم و خیلی دوست داشتم از چشم افتاد

حالا اشکالی نداره اینقدر بزرگش نکن

شاید بنده خدا میترسیده مزاحمتون باشه 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
قبل اومدنشون با جاریم برنامه ریزی کرده بودیم چند روز بمونن عزیزم 

فرقی نمیکنه به نظرم

وقتی گفت میخواهیم بریم به زور که نمیشه یکیو نگه داشت! 

باید با احترام میگفتی خوشحال میشم بیشتر بمونید ولی بازم هر طور صلاح میدونید

وطن ای مادر غمدیده ام.......

میتونست بجای این کارا ی چیزی بخره

دیگه طفلک به مغزش نرسیده حتما ک اینکارم میشد بکنه

ولی اشکال نداره بزرگش نکن بنظرم 

یکم معذب بوده شاید

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

اگه برادرشوهرتون چیزی نمی‌گفت میگفتین پرروان هیچ به روی خودشون نمیارن رفتارتون که گفتین اعصابمونو خورد کردین و این حرفت وحشتناک بد بوده حالا نمیدونم شما گفتین یا جاریتون. به کسی که خوبی میکنه و یه دفعه خرابش میکنن حرف خوبی نمیزنن هان 

گفتم نرفت و باز الکی میگفت میریم

حالا مگه حرفی دلخوری پیش اومده؟

چرا اینقدر فکرتو درگیر میکنی؟

بی خیال بابا تموم شده رفته

شاید یاد گرفته باشه که تعارف الکی نکنه

و جسارتا شما هم یاد بگیری که خیلی اصرار نکنی

والا خیلی بامحبتی هیشکی اینجوری به آدم اصرار نمیکنه مخصوصا اگر طرف فامیل شوهر باشه اونم جاری  

وطن ای مادر غمدیده ام.......

والا من ک با اینکه برادر شوهرم و خیلی دوست داشتم از چشم افتاد

ولی بیشتر خودتونو از چشن انداختین واقعا جاریتون اگه آدم منطقی هم باشه ممکنه دیگه دید قبل رو نسبت بهتون نداشته باشه که کاملا هم حق داره بنده خدا