2777
2789
عنوان

بیمارستان های دولتی چرا اینجورین؟

245 بازدید | 18 پست

من کرونا گرفتم دو سه روز اول شدیدا تب و عفونت داشتم سرگیجه و روز روز سوم دوم هم سرفه های خفیف در حد خفگی چرا باید با دوتا آمپول منو راهی کنن خونه در حالی که بنظرم باید بستری میشیدم همون دوتا آمپول رو هم زدم اومدم باز داشتم تو تب آتیش میگرفتم واقعا چیه دوتا بیسواد گذاشتن تو این بیمارستان های عمومی

خیلییی ممنونم هرکی گزارش زد لایک کنه صلوات بخونم براش♥️ https://www.ninisite.com/discussion/topic/12823677/از-دیروز-اینقد-که-زار-زدم-جونم-داره-درمیادشات https://www.ninisite.com/discussion/topic/12845972/چی-بگم-به-این-خانوم-که-مثلا-مامانمهشات

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا بستری کنند چه اتفاقی برات میافته حالت بدتر میشه 

با این علایم اگر بخوان بستری کننند نصف مردم رو باید بستری کنند 

کرونا مثل سرماخوردگی هست درمان خونگی روش بهتر جواب میده غذای گرم و آب میوه و سوپ باید زیاد بخوری خوب تو بیمارستان همچین امکانی وجود نداره

بیمارستانای دولتی الان شدن کشتارگاه هیچ رسیدگی نیست ن دکتر خوبی هست سر مریضا فقط هرچی دانشجو و کار اموزه ریختن سر مریضا عین موش ازمایشگاهیی 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
دکترایی که با سهمیه میرن دانشگاه  یه مشت دکترا بیسوادن

دقیقا بیسوادن من از تب عفونت شدید سرگیجه داشتم اصلا نه بستری یک روزه نه چیزی دوتا آمپول الکی زد گفت پاشو الانم سرفه های خفیف در حد خفگی دارم

مثلا بستری کنند چه اتفاقی برات میافته حالت بدتر میشه  با این علایم اگر بخوان بستری کننند نصف م ...

اولا اینکه بدن هرکسی نسبت به ویروس خیلی متفاوته ولی من ریه هام سرم پر از عفونت و این خیلی خطرناکه باید بستری میکردن پنی سلین میزدن داروهای تقویتی 

با سرماخوردگی معمولی خیلی فرق داره

پروتکل بستری دارن مثلا با فلان قدر درگیری ریه و سطح اکسیژن و انقدر درجه تب و ... بستری میکنن اگه بخو ...

فکر نکنم دیگه بدتر از منی که عفونت داشت خفم می‌کرد یا سرگیجه شدید داشتم باشه دیگه بیسوادن با پارتی اومدن همین میشه اونجا هیچکدوم علائم منو نداشت همه سرحال

فکر نکنم دیگه بدتر از منی که عفونت داشت خفم می‌کرد یا سرگیجه شدید داشتم باشه دیگه بیسوادن با پارتی ا ...

عزیزم بی سواد نیستن اونی که میبینی سرحاله ممکنه بیماری زمینه ای داشته باشه ده دقیقه دیگه دور از جون بره تو کما و اینتوبه بخواد اصلا فکرتو درگیرش نکن حسابی استراحت کن و به خودت برس اکسیژنتم چک کن خدایی نکرده تغییری دیدی دوباره برو

سلام

بودجه شون دولتی و از وزارت بهداشت بخشنامه میاد که سعی کنید تخت خالی برای بیماران بد حال داشته باشین. 

اگه فردی آشنا داشته باشه برای آبریزش بینی هم بستری میکنن. 

ان شاالله سلامت باشین. 

گاهی نیاز داریم که کسی فقط حضور داشته باشد...نه برای اینکه چیزی را درست کند... نه برای اینکه کار خاصی انجام دهد... بلکه فقط به این خاطر که احساس کنیم کسی کنارمان است و به ما اهمیت می دهد... ایمان بیاوریم به پرواز یک پرنده... به گرمای یک دست... به حضور یک دوست... ایمان بیاوریم به عشق... و به خدایی که همیشه با ماست... (سلام.توی تاپیک کاربرهای عالی قدری که میشناسمشون پست میگذارم و لایکشون میکنم.ببخشید درخواست دوستی قبول نمیکنم،لطفا" صدام نکنید،از تمامی خانمهای مهربان و فرشته و آقایان بزرگوار که تحملم میکنید سپاسگزارم).
اولا اینکه بدن هرکسی نسبت به ویروس خیلی متفاوته ولی من ریه هام سرم پر از عفونت و این خیلی خطرناکه با ...

بستری هم میشدی محل سگ بهت نمیدادن بدترم میشدی فکر کردی چی باید واسه عوض کردن یه سرم همراه میفرستادی هزاااار بار بگه آیا بیان آیا نیان 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
اولا اینکه بدن هرکسی نسبت به ویروس خیلی متفاوته ولی من ریه هام سرم پر از عفونت و این خیلی خطرناکه با ...

پنی سلین مال عفونت باکتراییه نه ویروسی

ویروس کلا درمان خاصی نداره

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️

مادرم بیمارستان خصوصی بستری بود ،یه خانومه اومد با ویلجر بردش ،برا کلونوسکوپی ،بردش بالا ،بعد ب من گفت ویلچرو تو ببر پایین ،انگار کار منه ،دلم نیومد برم پیش رئیس بیمارستان ،بگم از کار در میرن😐