2777
2789

یجوری پریودم ک انگار شیر ابو باز کردن من پریودام سبک بودن نمیدونم چرااینجوری میشم ۳۰ ابان سقط داشتم بعدش لکه بینی بعد قطع شد ۲ دی پریود شدم ک اونم شدید بود رفتم دکتر چون قطع نمیشد اخراش کم میشد ولکه بینی دکتر دوفاستون داد خوردم پریروز با وجود خوردن دوفاستون ها باز پریود شدم واقعا میترسم چون بدجور داره خون میاد باعرض معذرت خونشم یجوریه ک ب سختی از کف دستشویی میره انگار میچسبه تروخدا بگین از چیه بنظرتون بعد سقط طبیعیه اهان اینم بگم بعد سقط ک رفتم سونو ۵ سی سی بقایا داشتم ک دکتر گف با پریودت دفع میشه ولی من چیزی ندیدم بیاد بیفته همینجور خون میاد دفعه پیشم همینجور بود

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب برو سونو بده  برو دکتر زنان اینجا کسی نمیتونه بهت کمک کنه از پشت گوشی

رفتم گف برو با سونو دفع میشه بعلشم دارومیده ک پریودم تبدیل ب لکه میشه

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
رفتم گف برو با سونو دفع میشه بعلشم دارومیده ک پریودم تبدیل ب لکه میشه

خوب صبر کن تا دوره ی داروهات تموم بشه 

بعد اگه دیدی نتیجه نداد باز برو به دکتر دیگه 

کدوم شهری؟

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg