2777
2789

واقعا دیگه خستههه شدممم 

کدوم گوشی و بخرم آیفون ۱۵یا۱۳؟

مشکلم ریجستر نبودنشه  اگه یه گوشی ریجستر نباشه و انتنشم بپره نمیشه باهاش به نت وصل شد دیگه؟نگین بخر شاید شد چون بعضیا بعد یمدت آنتن میپره

آیفون ۱۳هم میگن جدیدش نیس اصلا همش کار کردس

چیکار کنم ؟کدومو خریدین شماها

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

شیائومی بخر 😂 

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم کدومو بخرم بعد عیدم گرونترم میشه 

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
۱۳ جدیدش پره  هست چرا نباشه

آخه آدم زورش میاد گوشی قدیمی از جدیده گرونترم هس 

پونزده بخر ، زنگ خورت و وایفایت گوشی الانت باشه با اون بقیه کاراتو کن

دوتا گوشی داشته باشم اونوقت باید همیشه

من می‌خوام از دست این قدیمیه راحت شم

خیلی پول داری واسه منم یدونه بخر🤤

باشه تو فقط انتخاب کن فردا بریمم خرید😃

آیفون 15 جزو کالای قاچاق محسوب میشه و خرید و فروشش ممنوع هست ..رجیستر که نمیشه هیچ اگر چنانچه از شما بدزدن و یا گم بشه هم امکان پیگیری نداره ...

ارزش خرج کردن براش رو نداره در کل ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
دوتا گوشی داشته باشم اونوقت باید همیشه من می‌خوام از دست این قدیمیه راحت شم

😐فک میکنی اینا که پونزده دارن پس چیکار میکنن! ؟ با دوربین آیفون پونزده میشه حتی فیلم ساخت کیفیتش فول اچدیه عین دوربینای حرفه ای فیلمسازیه

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن