2777
2789
عنوان

من دیگه دیونه شدم از بس به این فکر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 26 پست
آیفون 15 جزو کالای قاچاق محسوب میشه و خرید و فروشش ممنوع هست ..رجیستر که نمیشه هیچ اگر چنانچه از شما ...

فرقی نداره چه ریجستر باشه گوشی چه نباشه آخرش پیدا نمیشه وقتی بدزدن

دغدغه جدیدم واسم ایجاد کردی اگه یوقت بزننش چیزی؟!

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐فک میکنی اینا که پونزده دارن پس چیکار میکنن! ؟ با دوربین آیفون پونزده میشه حتی فیلم ساخت کیفیتش فو ...

والا بعضیا شانس دارن انتنشون نمیپره ولی خب ریسکه اینم 

اره دوربینش خیلیی خوبه فقط مشکل آنتن رفع بود همه چی حل میشد🥲

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
فرقی نداره چه ریجستر باشه گوشی چه نباشه آخرش پیدا نمیشه وقتی بدزدن دغدغه جدیدم واسم ایجاد کردی اگه ...

اگر بزنن علاوه بر هدر رفتن پولش چنانچه گزارش دزدی بدید اول باید سوال جواب پس بدید که چرا خریدید و از کجا خریدید ...یا اینکه کامل قیدش رو بزنید ...

البته اینکه میگید پیدا نمیشه هم درست نیست ...من بعضیا رو دیدم گوشیشون رو دزدیدن ولی بعد با ردیابی پیدا شده ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
۱۴ بخر عزیزم

چرا؟

۱۴هم ریجستر نشده اگه بخوام ۱۴ریجسترنشده بخرم بهتر نیس همون۱۵باشه؟

۱۴ بخر عزیزم

چرا؟

۱۴هم ریجستر نشده اگه بخوام ۱۴ریجسترنشده بخرم بهتر نیس همون۱۵باشه؟

خوش به حالت  سطح دغدغه ات اینه

یعنی نشده یکی یچیز گرون بخره تو این سایت خراب شده 

اینطوری نکنین باباول کنین دیگه اه خوش به حالت راه انداختین 

چرا؟ ۱۴هم ریجستر نشده اگه بخوام ۱۴ریجسترنشده بخرم بهتر نیس همون۱۵باش ه؟

14 هم مثل 15 ..خرید و فروشش ممنوعه و رجیستر نمیشه ...به قول شما اگه ریسکی هم بخواد بکنی برا 15 باشه بهتره 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
14 هم مثل 15 ..خرید و فروشش ممنوعه و رجیستر نمیشه ...به قول شما اگه ریسکی هم بخواد بکنی برا 15 باشه ...

اره ۱۴که کلا حذفه یا۱۵یا۱۳

ولی بازم موندم کدوم بخرم

والا بعضیا شانس دارن انتنشون نمیپره ولی خب ریسکه اینم  اره دوربینش خیلیی خوبه فقط مشکل آنتن رف ...

ربطی به شانس نداره گوشی ای که ریجستر نشده باشه چه زود چه دیر آنتنش میپره

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن