سلام به خواهرای گلم. حالم خیلی بده، خلاصه بگم، دخترم پنج ساله و نیمه هست و نزدیک یک ماه پیش سرش شپش گرفت، منبعش رو نفهمیدم از کجا بود، هنوز دو روز بود مهد می رفت حالا یا از مهد بود یا از بچه های فامیل که به خاطر مسافرت کربلای من یک هفته ای پیشش بودن. از روزی که فهمیدم سریع شامپو پرمترین گرفتم و طبق دستورش به فاصله یک هفته دوبار زدم. ولی نمی دونستم باید تخم هاشو هم از سرش خارج کنم، که بالاخره بهم گفتن و موهاشو سریع کوتاه کردم و هر روز دونه دونه تخم هاشو با دست از سرش خارج کردم. الن سرش ظارها تمیزه ولی وقتی خیلی با دقت بگردم باز یه چیزایی پیدا میکنم، در حد دوسه تا تخم. همسرم میگه اینا شوره ان ولی من تقریبا مطمئنم تخم هستن. اومدم اینجا از تجربیات عملی مامانای گل استفاده کنم، اینکه راه کار عملی برای از بین بردن تخم شپش داشتن یا نه، راه کار های تئوری مثل تاید دستی، سپند، و تنباکو رو شنیدم . در ضمن من سر دخترم رو هر روز سرکه می زنم و شنیدم از ابتلای مجدد جلوگیری میکنه وقتی بوی سرکه بده، این درسته؟ در ضمن از نظر روحی روانی به شدت بهم ریختم و کلن زندگیم مختل شده. ممنون میشم مامانای گل کمکم کنید، هم راهکار برای خودم و هم دخترم
مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........