2777
2789
سلام به خواهرای گلم. حالم خیلی بده، خلاصه بگم، دخترم پنج ساله و نیمه هست و نزدیک یک ماه پیش سرش شپش گرفت، منبعش رو نفهمیدم از کجا بود، هنوز دو روز بود مهد می رفت حالا یا از مهد بود یا از بچه های فامیل که به خاطر مسافرت کربلای من یک هفته ای پیشش بودن. از روزی که فهمیدم سریع شامپو پرمترین گرفتم و طبق دستورش به فاصله یک هفته دوبار زدم. ولی نمی دونستم باید تخم هاشو هم از سرش خارج کنم، که بالاخره بهم گفتن و موهاشو سریع کوتاه کردم و هر روز دونه دونه تخم هاشو با دست از سرش خارج کردم. الن سرش ظارها تمیزه ولی وقتی خیلی با دقت بگردم باز یه چیزایی پیدا میکنم، در حد دوسه تا تخم. همسرم میگه اینا شوره ان ولی من تقریبا مطمئنم تخم هستن. اومدم اینجا از تجربیات عملی مامانای گل استفاده کنم، اینکه راه کار عملی برای از بین بردن تخم شپش داشتن یا نه، راه کار های تئوری مثل تاید دستی، سپند، و تنباکو رو شنیدم . در ضمن من سر دخترم رو هر روز سرکه می زنم و شنیدم از ابتلای مجدد جلوگیری میکنه وقتی بوی سرکه بده، این درسته؟ در ضمن از نظر روحی روانی به شدت بهم ریختم و کلن زندگیم مختل شده. ممنون میشم مامانای گل کمکم کنید، هم راهکار برای خودم و هم دخترم
مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........
دختر منم چند بار گرفت. بار آخر اصلا ریشه کن نمیشد. چون نسبت به شامپوها هم مقاوم میشن. دفعه آخر من سس مایونز زدم و هفته بعد هم تکرار کردم نیازی به خارج کردن تخم ها هم نبود. خدارو شکر از اون زمان کلا ریشه کن شد.
خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم صبحت بخیر سرکه بزن به موهای دختر گلت کلاه بذار روش و بعد بشور یا سس مایونز بزن به سرش و بذار چندساعت بمونه داخل کلاه تمام وسایل خونتو با آب جوش بشور و اتو بزن
الهی و ربی من لی غیرک
سس رو به همه جای موها بزن کیسه پلاستیکی یا از این کلاه های رنگ مو بکش با یه روسری هم قشنگ ببند روش. شب بزن بذار تا صبح بمونه. لااقل هشت ساعت. اینجوری خفه میشن و میمیرن.
من قبلا درگیرش شدم دخترم گرفت سریع موهاشو کوتاه کردم وشامپو مخصوص زدم و هرروز یه ساعت توموهاش میگشتم تخماشوجدامیکردم مینداختم رودستمال کاغذی بهدش کلا اون دستمالو مینداختم بیرون خونه حتما هرروز تخماشودربیاردیگه شامپوشم الان میگن روموهای خشک باید بزنی استفادش عوض شده بعدیه هفتم دوباره بزنی روبالش وملافه هارم باآب داغ بشوربندازتوآفتاب
گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
ممنون از دوستای گلم نیکی جان منم دارم هر رورز جدا میکنم، مثلا امروز جدا میکنم و به نظرم دیگه هیچی نداره سرش ، ولی باز فردا یه چند تایی پیدا میکنم، نگرانی من از اینه نکنه یه دونه شپش زنده هست که این تخم هار و تا فرداش گذاشته و من پیداش نکردم، به نظرتون میشه اینطوری؟ یا اونایی که دوباره پیدا میکنم روز قبلش از دستم در رفته؟
مادر بودن یعنی روحت خارج از بدنت زندگی میکنه..........
اره خانم عسلی تو سرش مونده هنوز که داره تخم گذاری میکنه. سس مایونز رو امتحان کن درسته شستنش یه کم سخته ولی بی ضرر و موثره. دختر منم همینطور شده بود هی من تخم ها رو خارج میکردم ولی چند روز بعد بازم بود. در صورتیکهدمطمئن بودم اون قسمت رو خیلی خوب پاکسازی کردم. تخماشون خیلی سفت هستن و به راحتی جدا نمیشن. شبیه قطره هستن.
ببین منم دخترم کلاس اول و دوم درگیر شد بعد از شامپو مالی یه مدت طبیعیه که هی تخم میدا کنی چون اون تخما به ریشه مو وصل بودن حالا که از بین رفتن هی به مرور دارن از ساقه بالامیان تا جدا شن نگران نباش شک نکن خالی هستن امسال خدارو شکر درگیر نیست موهاش ولی همش استزس دارم تایاد شپش می افتم سرم میخاره خخخ
عزیزم کاملا درکت میکنم..منم پارسال حدود دو ماهی درگیر این مشکل بودم و واقعا برام مثل کابوس بود....من واقعا به صورت ضربتی به جنگش رفتم ....ظرف چند روز کل خونه و وسایلشو تا جایی که امکان داشت شستم و ضدعفونی کردم..همزمان از تمام روشهای گفته شده روی موها هم استفاده کردم...مایونز و تایدو سرکه و شامپو و اسپندو نرم کننده ....هر روزم موهارو میگشتم و رشک ها رو جدا میکردم...خدا رو شکر بعد دو ماه دیگه ریخت نحسشو ندیدم...الانم هنوز که هنوزه استرس شپش دارم و دایم موهای خودم و بچه هارو چک میکنم....از لحاظ روحی منم خیلی بهم ریخته بودم...فقط با این فکر که چه مریضی های بدتری میتونست به سراغمون بیاد خودمو یکمی اروم میکردم
سکوتم از رضایت نیست.....دلم اهل شکایت نیست...