2777
2789
عنوان

به خاطر قهوست یعنی؟

166 بازدید | 20 پست

امروز امتحان دارم قهوه خوردم تا بتونم برا مرور بیدار بمونم حالا خوابم گرفته که هیچ یه لرزی تو وجودمه دستام میلرزه یه حال عجیبی دارم

سابقه نداشته برا امتحان اینجوری بشم یعنی برا قهوست؟ چون این مدلی که گرفتیمو اولین باره که خوردم با قهوه های دیگه قبلا اینجوری نمیشدم

راهی سراغ ندارین حالم بهتر بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بخاطر قهوه‌ست. تپش قلبم داری؟ آب بخور تا اثراتش دفع بشه زودتر و نفس عمیق بکش. من قهوه می‌خورم خی ...

اوکی مرسی تپش قلبم زیاد حس نمیشه بیشتر دستام میلرزه اولین باره اینجوری میشم....

این روزا قهوه ها چقد مایع مریضی شدن باز چن تا تایپکت این شکلی دیدم میگفتن قهوه خوردم حالم خرابه ولی به نظر من فکر میکنید بخدا وگرنه یه فنجون قهوه دیگه اینقد مریضی زا نیست

این روزا قهوه ها چقد مایع مریضی شدن باز چن تا تایپکت این شکلی دیدم میگفتن قهوه خوردم حالم خرابه ولی ...

نمیدونم اخه خودم بار اوله اینجوری شدم...شاید کافئنش به بدن بعضیا نسازه نمیدونم