2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره شکر خدا پر حوصله هستم  باید باهاشون کنار بیایی بخوای مقابله کنی اوضاع بهم میریزه

پسرم بیش فعال نیست ولی خییییلی لوس و حرف گوش نکنه دیوونم کرده راضیم شوهرم بره زن بگیره این بچه هم ببره 

عزیزم امضات رو عوض کن بنویس ان شاءالله به زودی مادر میشوم.. یه حسی بهم گفت به زودی بچه دار میشی ان ...

ممنونم از این انشاالله ها زیاد گفتم دیگه حوصله و اعصابشو ندارم...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
آره خیلی بد گفتم آخه بچم اذیت میکنه اینا که زیاد دارن حرص میخورم😂

همه ادمها و همه بچها ک مثل هم نیستن عزیزم ....من به جای استارتربنده خدا شوکه شدم..

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
پسرم بیش فعال نیست ولی خییییلی لوس و حرف گوش نکنه دیوونم کرده راضیم شوهرم بره زن بگیره این بچه هم بب ...

باید رو خودتون کار کنید بچه ها هر جور رفتار کنیم همون مدل واکنش نشون میدن اول از همه باید صبورتر باشید از بچه کوچیک توقع رفتار بزرگانه نباید داشت 

باید رو خودتون کار کنید بچه ها هر جور رفتار کنیم همون مدل واکنش نشون میدن اول از همه باید صبورتر باش ...

۴سالشه همش لج میکنه مشاور هم بردم راهکار داده ولی دو روز خوبه دوباره شروع میکنه بدتر میشه