من کسی میشناسم که صحبت های آقای رابرت کیوساکی رو تو همین ایران هم عملی کرده
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ثروتمندترین مرد بابل خیلی خوبه من کامل نخوندمس فقط اوایلشو خوندم خیلی جذاب و قابل تامل بود
اره واقعا کارایی داره فوق العادست
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶
ثروتمند دیگه الانم تو دبی تو ملک سرمایه گذاری کرده همه داراییشو تو ایران به دست آورده
ایده کلیش خوبه. اینکه به کارمندی قانع نباش و سرمایه گذاری کن و... در کل اگه حتی توی همون امریکاشم عملی بود که نویسنده های این مدل کتابها به جای نوشتن؛ میرفتن از طریقش ثروتمندترین آدم دنیا میشدن.
در کل برحسب تجربه خوندن دهها کتاب از این سبک میگم فقط بیست سی صفحه اولشون خوبه و باقیش معمولا یه چیزی بین حرف مفت تا مزخرف محضه.
فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم... تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
انشالله اینم به لیست کتاب هام اضافه میکنم فقط اینکه امیدوارم گنگ نباشه حقیقتا کتاب رابرت برام ...
نه این کتاب خیلی خوبه و همبنطور جذاب
ثروتمند دیگه الانم تو دبی تو ملک سرمایه گذاری کرده همه داراییشو تو ایران به دست آورده
چقدر عالی
عزیزم من ۲۰ سالمه و در حال حاضر تازه یه کاری رو شروع کردم و میخوام پیشش ببرم خیلی دلم میخواد از توصیه های ایشون استفاده کنم ولی کمی برامگنگ بود شما میتونی راهنمایی کنی این فردی که گفتی کجاها در ایران سرمایهگذاری کرد و کارش چی بود که تونست دارایی جمع کنه؟
سکوتِ من، نشانهی بی ارزش بودن تو برای همکلامی بود!