بچه ها حدود یکساله عقدم ولی تحت تاثیر این سایت و اینترنت و این چیزا همش فک میکنم خیلی سرترم از شوهرم و خانوادش و حقم زندگی خیلی بهتریه شرایط رو کامل میگم خودتون قضاوت کنین حدود یکساله با شوهرم عقد کردم چرا؟ چون بشدت پسر با ایمان و با اخلاقی بود پسری که تا حالا با دختری نبوده و به نامحرم نگاه نمیکنه نمیدونم مهمه یا نه چون تو این سایت انگار این چیزا اصلا مهم نیست بگذریم یکسال گذشته و واقعا متوجه شدم ادم خوب و باشعور و فهمیده ایه و با اخلاق و بشدت عاشقمه فک میکنم بخاطر همون ایمانش باشه و اینکه چشم پاکه یکی از دلایلی ک دلم نمیاد جدا بشیم اینه ک کارمای دل شکسته ش نیاد سراغم هنوز دانشجوعه ولی واقعا رشته ش آینده داره نمیگم چی ولی یکی از بهترین رشته هاس البته منم همین رشته رو میخونم خلاصه با اینکه دانشجوعه و درسشم واقعا سنگینه تاحالا نشده چیزی بخوام ن بیاره و کاری بخوام بکنه نکرده باشه و واقعا فرد با ادب و صبوریه و همینطور واقعا خوش قیافس و خوش تیپ میشه گفت و اینکه برا من دست و دلبازه و ادمیه که کلا زیرو روش یکیه و غرور بالا نداره
من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/
به نظرم جدا شو. نه به خاطر اینکه توبابات پولدارتر یا باکلاس تری یا هرچی. اون پسر حیفه، زندگیش با تو تباه میشه. واقعا ازت سره. حیف میشه. لیاقت اون بیشتر از توعه.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم به نظرم شما بیش از حد خودشیفته هستی با چیزایی هم که گفتی مشکلات روحی و رفتاری خودت بیشتره و باید خودت رو اول درمان کنی و درست ،،،مشخصه که اون آقا حیف میشه تو ازدواج شما دو نفر......خیال نکن همه چی پول هست و به قول شما پرستیژ و فلان نه اصلا اخلاق خیلی مهمه رفتار درست مودب بودن و احترام که شما هیچ کدوم رو نسبت به این آقا انجام نمیدی و بر عکس همش دعوا میکنی و تحقیر
عزیز من هیچ وخ تو تاپیکای ازدواج اینا معمولا نظر نمیدم ولی لازم میدونم بگم شما با توصیفاتی که خودت کردی میشه گف فقط وضع مالیتون اونم وضع مالی پدرتون از اونا سرتره نه چیز دیگه
اگرم فرهنگ پایین رو این میدونین که وسایل خونهشونو عوض نمیکنن که.... والا کم آوردم چی بگم😅
رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)
مشکل اصلی من اینه راستش پدرم شغلش پولسازه و پرستیژ بالا یجورایی ازاده درنتیجه ملک و اینا واقعا زیاد ...
پول محور دنیاست؟ به ولای علی یک بی اصل و نصب اما ثروتمند بیاد خواستگاری من، همون اول نمیذارم بیاد. پول خوبه اما درکتارش فرهنگ و اصالت و فروتنی هم خوبه.
که شما فقط پولش رو دارید
***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما***