2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین عقدم بگین بمونم یا جدا بشم+سرگذشت عقدمون+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 104 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا اینجا که عالیه واقعا من ارزومه همچین پسری بیاد تو زندگیم .قدر نمیدونی 🥲

ن اینجا و همع دخترا فقط پسرپولدار ماشین مدل بالا دار لاشی دوس دازن

من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/

عزیزم به نظرم شما بیش از حد خودشیفته هستی با چیزایی هم که گفتی مشکلات روحی و رفتاری خودت بیشتره و باید خودت رو اول درمان کنی و درست ،،،مشخصه که اون آقا حیف میشه تو ازدواج شما دو نفر.‌‌‌‌‌.....خیال نکن همه چی پول هست و به قول شما پرستیژ و فلان نه اصلا اخلاق خیلی مهمه رفتار درست مودب بودن و احترام که شما هیچ کدوم رو نسبت به این آقا انجام نمیدی و بر عکس همش دعوا میکنی و تحقیر 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
دقیقیها همیشه پسرهای خوب دست دخترهای بد می افتن استارت ناراحت هم بشی خود دانی این حرفم رو

و برعکس دختر های خوب نصیب پسرای بد.کلا سیب سرخ نصیب شغال زرد میشه😄

فقط جلدید ، محتوا مضر و نامفهوم 😏

عزیز  من هیچ وخ تو تاپیکای ازدواج اینا معمولا نظر نمیدم ولی لازم میدونم بگم شما با توصیفاتی که خودت کردی میشه گف فقط وضع مالیتون اونم وضع مالی پدرتون از اونا سرتره نه چیز دیگه

اگرم فرهنگ پایین رو این میدونین که وسایل خونه‌شونو عوض نمیکنن که‌‌‌‌.... والا کم آوردم چی بگم😅

رَبِّ اِنِّی لِما اَنزَلتَ اِلَیَّ مِن خَیرِِ فَقیر                                        پروردگارا من به هرخیری که سویم بفرستی سخت نیازمندم;)
دقیقیها همیشه پسرهای خوب دست دخترهای بد می افتن استارت ناراحت هم بشی خود دانی این حرفم رو

بخدا پاتنره من عصبی میشد کلی دعوام میکرد من فقد سکوت

اتفاقا من فقد خودشو میبینم

انگاد استاتر خدش رئیس جمهوره

میگه طرف درحقم نیست

حقش ی مردیه ک اذیتش کنه و ی مادر شوهره بدجنس

مشکل اصلی من اینه راستش پدرم شغلش پولسازه و پرستیژ بالا یجورایی ازاده درنتیجه ملک و اینا واقعا زیاد ...

پول محور دنیاست؟ به ولای علی یک بی اصل و نصب اما ثروتمند بیاد خواستگاری من، همون اول نمیذارم بیاد. پول خوبه اما درکتارش فرهنگ و اصالت و فروتنی هم خوبه.

که شما فقط پولش رو دارید

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
چقدرمگه پایین تره توکه کفتی وضعش بد نیس فقط سبک زندگیشون فرق میکنه بعد توکه با اونا نمیخای زندکی کنی ...

وقتی یکیو نخای ایراد میگیری

اینم حتما یکی دیگه چشمشو گرفته

زندگی قانونه لیاقتاس