2777
2789
عنوان

برادر 11 سالم وحشی شده خیلی ناراحتم

740 بازدید | 23 پست

داداشم ی پسر خیلی دلرحم و مهربون و مظلوم بود امشب از مدرسش مدیرش زنگ زد ب بابام گفت که یه پسره رو زده که دوروزه بیمارستان بستریه 

از طرفی گفته میره تو بلوار بعد مدرسه دعوا میکنه 

کارتکای بچه هارو می زده 

الانم اسمش تو ی گروه 1000 نفره مدرسه فرستادن اولیا همش اعتراض میکنن میگن مدیر هواشو داره این پسره هم هرکاری دلش میخواد میکنه 

آخه مامان بابای من کل عمرشون ثانیه به ثانیه شون رو گذاشتن پای ما بچه ها واقعا میگم 

از طرفی بابام شناخته شدست همه این شهر کوچیک میشناسنش این مدرسه هم معروفه و بزرگ الان اسم داداشم در رفت، ابرو بابام رفت رسما 

از طرفی داداش کوچیکم کلاس اوله اون خیلی ظریفه روحیش و همه جا با این داداشمه حتما شبیهش میشه 

واقعا حالم بد شده کم مونده گریه کنم باورم نمیشه داداشم اینطوری شده 

وای خواهش میکنم باید چیکار کنم واقعا حالم بد شده

۶! هیچ همچون پوچ عالی نیست . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست ناباب نداشته؟؟  

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

ببین بی دلیل نمیزنه حتما اونا هم اذیتش میکنند پسر من امروز اومده جا چنگ رو گردنش بود گفت زدنم منم زدم شون مدیر فقط یه طرف ماجرا می بینه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

نزدیک سن بلوغشه 

تازه میخواد شروع بشه

هورمونهاش بهم میریزه

پسر من دقیقا ۱۲ سالگی بعد از روز تولدش،اخلاقش عوض شد

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

شما نمیدونید بین پسرا چی میگذره حتی کوچیک ها . یادمه کلاس چهارم بودم ، همکلاسیم فش مادرم داد یجوری زدمش که تا یک‌هفته از مدرسه تعلیقم کردن با گریه های مادرم منو برگردوندن . ولی هیچکس نفهمید چرا پسره رو زدمش

ببرینش پیش مشاور

اگ مشاور هم بره بنظر من فایده نداره چون کل روز توی کوچست و تمام دوستاش بدتر از اینن

یبار نذاشتیم بره تو کوچه شیشه های خونه رو شکوند بچه ده ساله😔😔😔

عزیزم داداشت هنوز بچه ست ۱۱ سالشه.. خیلی کارها رو ناخواسته انجام میده، شایدم بیش فعال باشه بهتره با یه روانشناس صحبت کنید

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
دوست ناباب نداشته؟؟  

بله دوستاش ی مشت بی فرهنگن ک همش درحال فش دادن و دعوان و زنجیر به دستن 

خانواده ما اصلا اینطوری نیست حتی تو اقوام نداریم آدم این شکلی