2777
2789
عنوان

بچه ها دیگه کلافه شدم😭

174 بازدید | 30 پست

همش قارچی میشم (واژینال) دارو‌استفاده میکنم دکتر چک میکنه کامل خوب شده باز ۱۰ روز بعد برمیگرده

دیگه خود دکتر میگه من واقعا دیگه نمیدونم

اینم بگم وسواس شدید دارم یعنی تمام نکات بهداشتی رو کامل رعایت میکنم

راه حلی ندارین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم

ولی من کامل استفاده نمیکردم

اینبار میخام ده شب کرم بزارم تا الان ۳ شب گذاشتم

رعایت هم میکنم با پارچه نخی خشک میکنم  شو رت نمیپوشم

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

بببین خیلی تمیز نگه داری داری کنه باکتری های مفید اون ناحیه کم بشه قارچ میگیری.هیچ شوینده ای نزن به اون ناحیه

ماست پروبیوتیک بخور

اصلا شور ت نپوش

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
منم همین اصلا خوب شدنی نیست 😢

حالا من ده شب رو میزارم توکل بخدا

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉صبر کن و ببین چطور نابود میشی🙌🏻

بببین خیلی تمیز نگه داری داری کنه باکتری های مفید اون ناحیه کم بشه قارچ میگیری.هیچ شوینده ای نزن به ...

اره دکتر گفت باکتری مفید اون ناحیه کم‌ میشه قارچ یه دفعه زیاد

باکتری مفید داده واژینال ولی تاثیر نداره

اصلا نشورم یعنی؟

کشته میشن اینجوری مثل درمان دارویی که شما انجام میدی به خواب نمیرن دیگه برگشت نداره

فریز چجوریه؟

بیهوشی داره؟

اره دکتر گفت باکتری مفید اون ناحیه کم‌ میشه قارچ یه دفعه زیاد باکتری مفید داده واژینال ولی تاثیر ند ...

اره هیییچی نزن تو حموم

من هر وقت میرم حموم با ژل واژن میشورم تو اونم فعلا نشور فقط آب خالی

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم