2777
2789
بد بود؟ از چ نظر؟

از این نظر واقعا از لحاط علمی تفاوت خاصی با مدارس دیگه نداری...چون الان تقریبا تمام مدارس و دبیرستانا سعی میکنن واسه کنکور دانش آموزاشون استاد بیارن و کلاس بزارن و کلی کارای دیگه...پس از این لحاط فرق زیادی نداره...معلماشم اکثرا تو مدارس دیگه با هموگ کیفیت درس میدن البته این بستگی به سطح کلاسشونم داره...درکل که اسمش فقط تیزهوشانه و فقط اونجا عین چی ازتون امتحان میگیرن و هیچ تفریح و اوقات فراعتی براتون نمیزاره درحالیکه بعل دستمون که شهید بهشتی واسه پسرا بود اوضاعشون خیلی بهتر از ما بود...والا من دبیرستانم عین پادگان بود انقد سختگیر بودن حالا نمیدونم شاید شهرای دیگه بهتر باشه...

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
نمیدونم محمد باقر چجوریه کلی گفتم من خوزستانم اره ازمون یکیه نمرات بالاتر ازمون تیزهوشان قبول میشن ...

یه سوال دیگه

این ک میگن تیزهوشان بیشتر ب درد تجربی ها میخوره درسته؟

من ریاضی میخام بردارم ، بدردم میخوره یا نه؟

تاپیک شعر عکس و چیزای ترسناک منو تگ کنین تنکس🥲🚶🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این نظر واقعا از لحاط علمی تفاوت خاصی با مدارس دیگه نداری...چون الان تقریبا تمام مدارس و دبیرستان ...

ممنونم

کدوم شهرین؟

یه سوال دیگه این ک میگن تیزهوشان بیشتر ب درد تجربی ها میخوره درسته؟ من ریاضی میخام بردارم ، بدردم ...

تیزهوشان واسه همه خوبه ولی کلا ریاضی رقابتش کمه

اره خب واسه تجربی و انسانی بهتره

ولی اگه میتونی حتما برو

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

تیزهوشان واسه همه خوبه ولی کلا ریاضی رقابتش کمه اره خب واسه تجربی و انسانی بهتره ولی اگه میتونی حت ...

ممنون ک جواب دادین

ممنونم کدوم شهرین؟

البته اینم بگم شانس منم بد بود همزمان که وارد سال ۱۲ شدم که مهمترین سال بود مدیر مدرسمون عوص شد و آدمی اومد که خیلی دلسوز بچها نبود...بازم شما از بچهایی که تو شهرتون فرزانگان بودن بپرسین بهتره

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
خوزستان بودین؟

نه عزیزم

البته اینم بگم شانس منم بد بود همزمان که وارد سال ۱۲ شدم که مهمترین سال بود مدیر مدرسمون عوص شد و آد ...

مرسی ک جواب دادین

کدوم شهرین؟