2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶سال تیزهوشان بودم و واقعا جون کندم توش...

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

در حال حاضر امکانات ودبیرهای خوب تیز هوشان در مدارس دیگه هم حضور دارند ومثل قبل نیست وفقط برای بچهای سمپاد بودن ولی اسم ومهر سمپاد یه چیز دیگه هست غیر از رقابت سختی که بین بچهای تیز هوشانی هست که در بین بقیه ی مدارس دیده نمی شه

واقعیتش من غیردولتی خوندم اونجوری که ازمون باید کار میکشیدن نکشیدن که قبول شیم تو کنکور باید قشنگ بری تحقیق کنی درمورد مدرسه های غیردولتی بعدش بری درمورد مدرسه تیزهوشان بگم اره قشنگه از ادم کار میکشن ولی بعضی اوقات معلما مثلا نمیان ی تست رو حل کنن نکته تستی بگن مدرسه نمونه دولتی هم همین مدلیه خلاصه برا دانش اموز دل نمیسوزنن باید خودت تلاش کنی موفق بشی

در حال حاضر امکانات دوباره‌ای خوب تیز هوشان در مدارس دیگه هم حضور دارند ومثل قبل نیست وفقط برای بچها ...

خب الان نظر شما چیه؟

بین نمونه و غیر دولتی و تیزهوشان کدوم؟

تاپیک شعر عکس و چیزای ترسناک منو تگ کنین تنکس🥲🚶🏻‍♀️
دوتاشو امتحان بده تیزهوشان اولویته ولی نمونه خود اصفهانم عالیه  غیر دولتی خط بکش اصلا جو خوب ...

حتی دبیرستان امام محمد باقر هم خوب نیس؟

شنیدم ک آزمون نمونه و تیزهوشانم یکی شدن

تاپیک شعر عکس و چیزای ترسناک منو تگ کنین تنکس🥲🚶🏻‍♀️
حتی دبیرستان امام محمد باقر هم خوب نیس؟ شنیدم ک آزمون نمونه و تیزهوشانم یکی شدن

نمیدونم محمد باقر چجوریه کلی گفتم من خوزستانم

اره ازمون یکیه

نمرات بالاتر ازمون تیزهوشان قبول میشن پآیین ترا نمونه

اصفهان هرکی درس بخرنه ب ی جایی میرسه والا

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم