2777
2789

با عرض سلام به همه دوستان گرامی. من این مطلب رو بزارید با یک سوال شروع کنم،چرا ما به مدرسه میریم؟درسته که علم بیاموزیم،خب حالا ما علم واقعا میاموزیم یا علم حفظ میکنیم؟ از نظر شما مثل یک ربات حفظ کردن خوبه یا درک عمیق مفاهیم ؟ خب یه مشکل بزرگ اینجا وجود داره اونم این هست که این سیستم اموزشی داره حافظه مارو تقویت میکنه نه هوش. کسی. که نمرش ۲۰ میشه یا حفظ میکنه که فقط رد کنه بره یکی دیگه هم عمیق فهمیده مطلب رو و برداشت خودش رو از اون مطلب نوشته. من یه مثال بزنم، دوچرخه سواری قاعده ای داره که خوب باید رعایت بشه اما تا شما خودت تلاش نکنی خودت یک راهی برای حفظ تعادل پیدا نکنی نمیتونی دوچرخه سواری کنی شاید بتونی ولی فرقش اینجاست که ممکنه یادت بره ولی کسی که یاد گرفته خودش خودش به خودش یاد داده حفظ نکرده قواعد رو ۲۰۰ سال دیگه هم میتونه دوچرخه سواری کنه. این مثال برای این بود که فردا کسی که دکتر میشه مهندس میشه از خودش درکی نداره فقط قواعد رو حفظ کرده همین میشه که باعث مشکل میشه مثلا یک دکتر خودش تونسته یک راه جدیدی برای انجام یک عمل جراحی پیدا کنه که خیلی بهتر از راه اصلیشه. مدارس ما نه معلم ها دلسوزن نه معلومه مدرک تحصیلی شون چیه و اکثرا هم بازنشته هستند، اصلا خیلی کشور ها نمره رو برداشتن چرا ؟ چونکه دانش اموز نا امید نشه مثلا یک درسی رو نمرش کم شده به جای اینکه خانواده اون رو سرزنش کنن و یا معلم تحقیر کنه اون رو یه راه حلی برای این موضوع پیدا کنن دوباره اون مطلب رو توضیح بده براش این یک راهه ولی از اونجا که کسی براش مهم نیست و فقط نمره ملاکه این اتفاق نمیوفته و دانش اموز از درس متنفر میشه شاید همون دانش اموز یک استعدادی داشته باشه که دنیا رو شگفت زده کنه، اکثر دانشمندان بزرگ در درس ضعیف بودن ولی وقتی خودشون یک چیزی رو کشف کردن یک چیزی رو درک کردن به یکی از بزرگ های دنیا تبدیل میشن.من خودم محصلم و کلاس هشتمم و اینارو واقعا با کلی فکر و نتیجه گیری نوشتم که کمی هم کم و کسری داره.امیدوارم مفید بوده باشه

بله عزیزم از طرز جمله بندیت مشخصه کلاس هشتمی، با همین سن کمت هم ب درک درستی از نظام اموزشی رسیدی ولی فکر میکنم حرفات بیشتر از نتیجه فکر نتیجه اسکرول کردن تو فضای مجازی باشن

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

همه متن رو خوندم ولی سیستم اموزشی سالهاست که حفظ کردن رو ملاک قرار داده. من نهمم باور کن الان از هفتم یا شیشم چیزی ازم بپرسی یادم نمیاد بعد به خودم میام می بینم هیچ مهارتی هم ندارم پس به چه درد جامعه میخورم؟ فقط حفظ کنم مثل ربات درسا رو بهتون بگم این شد اموزش؟

شاید که این دنیا ، جهنم دنیای دیگریست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم از طرز جمله بندیت مشخصه کلاس هشتمی، با همین سن کمت هم ب درک درستی از نظام اموزشی رسیدی ولی ...

نه واقعا خودم امروز با خودم به این نتیجه رسیدم