2777
2789

مفیدومختصربگم ی دخترویه پسردارم دستگاه آیودی هم داشتم جابجاشده باردارشدم نمیخاااااام ازصبحه دارم گریه میکنم خدااااااا.توان جسمی روحی تربیتی هیچجورشوندارم .من دیگ حال وحوصله شب بیداری وشیردادنوپوشک عوض کردن وداستاناشوندارم .دخترم ۷وپسرم ۴سالشونه خودمم۲۶شوهرمم ذره ای کمک نمیکنه .خستم اعصاب ندارم سرم داره میترکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی ک یا دو تا بچه۵و۴ساله 

سومی و باردارم و خر ذوقم😂عایا من بیمارم!!!!؟

فداش بشم منه ی جوری ذوقشو دارم ک نگو 

ببین نندازیش یه درده بندازیش هزار و یک درد باید سفت و سخت تر بعدش جلو گیری کنی و همچنین من

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

همیشه کسایی ک سقط میکردنوقضاوت میکردم ب دوستم گفتم قاتل حالانوبت خودم شد

میشه التماست کنم نکنی🥺 ببین منم اعصابم نمیکشید منم حوصلم نمیکشید روحم داغون بود ولی وقتی اوردمش ب این دنیا باید رو خودم کار کنم رو اعصابم رو حوصلم الان محتاط تر شدم همه میگن متفاوت شدی حتی تو تصمیم گیریام بنظرم نندازش اگه قلبش میزنه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....